Anyám miért akar állandóan megalazni?
Sose volt neki jó semmi se pedig senki!
Mindenbe bele szól mai napig, szeret túlzásba esni, mindenkit és mindent megszolt!
Ha nem az vN egyszer amit ő akar akkor már világ vége, dúl fül és el hord mindennek. N27
Igen, csak annyira buta, hogy rajtam kívül senki nincs!
Rokonsaggal is tízen év után még. Csinálta a cirkuszt... Egyedül a pasi a van, de ha anyámmal történne valami egy pohár vizet nem menne fel és tenné le elé...
Sokan úgy beszélnek errő a "szakítsd meg" dologról, mintha az olyan egyszerű lenne...
Tartasz tőle, hogy valami butaságot csinál, megsajnâlod, hogy idős és nincs senkije igazán, meg azt hiszi, hogy a gyereke nem szereti és valami baj történik és akkor visszagondolsz, hogy más megoldást kellett volna választani.
Valószínű, már nem változik meg...próbálj vele elbeszêlgetni
Tudom, nehêz...nekem olyat mondott 24 éves létemre, hogy kirúgja és szétb_ssza a telefonomat a kezemből és ____-ak meg stb..csak így estére, mert nem mertem megijedni, amikor a sötét szobában mögém jött és megfogta a kezem.
Jó, mi?
Legszívesebben kiugranêk az ablakon...neked legalább sajât életed van
De a kérdésedet illetően...szerintem kissebbségi komplexusa van és rajtad vezeti le, ezért próbál dominálni fölötted és lesz dühös zavarában.
Beteg
22:38 Akkor te vagy ez a kérdező...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!