Anyám miért akar állandóan megalazni?
Sose volt neki jó semmi se pedig senki!
Mindenbe bele szól mai napig, szeret túlzásba esni, mindenkit és mindent megszolt!
Ha nem az vN egyszer amit ő akar akkor már világ vége, dúl fül és el hord mindennek. N27
Egy osztálytársam járt az anyukája miatt pszichológushoz.
A pszichológus azt mondta neki, hogy van olyan eset, hogy az anyuka versenyzik a gyerekével, főleg lányával, irígy lehet rá, mert fiatalabb, mert ügyesebb, okosabb, mert sikeres mondjuk a szerelmi élete.
A pszichológus azt mondta, hogy építse le a kapcsolatot osztálytársam az anyukájával, költözzön el, ne foglalkozzon vele, mert ha az anyukája csinál is valamit, az nem az ő dolga már, főleg, hogy a lányának késsel is nekiment már.
Osztálytársam már boldog párkapcsolatban él Egerben és egyáltalán nem beszél az anyukájával, nem is hiányzik neki, megkönnyebbült.
12-13 hú de nagy arcotok van kíváncsi lennék hány évesek vagytok és. Kivel hol éltek!
Vagy ez a válaszom ismét nem tetszik és jelentitwk ezt is mint az előzőt?
Igy pofa és név nélkül irkalhattok akármit ;)
Mikor neveztelek hazug ak?
Érdekes ahogy vissza olvasom nem csak az enyémet törölték hanem a tiéd is!
Ennyire azért ne akard már hülyének nézni a másikat!
Érdekes mik vannak, anno is el tudtam tartani magam, de amit megfigyeltem itt legyen 17 éves ki írja hogy gondja van az anyjával mindenki egyből mit válaszol?
Koltozz el!!
Annyira okosok vagytok sokan baromi kíváncsi vagyok, hogy mennyit kerestek, ti kivel laktok hogy csak így osszátok az észt minde kinek mert annyira könnyű egyik pillanatról a másikra akár el költözni vagy pedig munkába állni mikor épp egyre nagyobb gáz van itthon. Ha nem lenne nem mentek volna ki ennyirlen külföldre! De biztos megint én vagyok a hülye 🤪
Igy telefon vagy laptop mögül annyira okosak tudtok lenni név és arc nélkül annyira meg néznem azt a pár embert aki csak itt mert beszologat i vagy az észt osztani!
Lehet páran pofára esetek kedves 15!
De tényleg én vagyok a hülye és biztosan élősködő mikor egy szóval se mondtam hogy nem adok bele ebbe vagy abba! Azért látom gondolkozni meg nem tudtok!
Mielőtt el felejtem....
És mi van azokkal akik pl pasik, 29 évesek anyuci al lakik meg mindig, ő is bele ad, de nem halylando el költözni?
Az ilyennel mi a helyzet?
Neki nem kéne le farcolni vagy az normális hogy lassan 30 éves férfi anyuci szoknyája a kapaszkodva nem hajlandó el költözni?
Az nem gáz mi?!
Csak költői kérdés vol ;)
Nem nem :) Az enyémet nem törölték, az előbb szóltam hozzá először. Már megint csapkodsz, vádaskodsz. :)
Mást arra biztatsz, hogy vállalja fel az arcát? Hiszen te sem vállalod fel :D normális vagy? úgy viselkedsz mint egy 12 éves gyerek.
én, nem otthon élek. 14 éves koromban kollégium, azóta haza sem költöztem. Megállok a lábamon.
És főként, 27 évesen NEM PANASZKODOK AZ ANYÁMRA NYILVÁNOSAN!!!
Mivel amit te ideokádtál az NEM KÉRDÉS!!!
Kötözködsz mindenkivel, akinek nem tetszik a válasza. Szar lehet barátok nélkül, egyedül. Változtass magadon.
18 az igen!
Remélem most ki élted magad és minden szart amit itt össze vissza hordasz! :)
Én kotoszkodom, te mit csinálsz?
Minden szarnak el hordott itt az embert mert te 14 éves korod óta koleszban élsz, azóta a saját labadon!
Érdekes akár hány emberrel beszéltem legyen 34 éves otthon lakik és nem egy igénytelen pasi se nő és nem eloskodnek ok sem ;)
Legyél büszke magadra akkor, de tudod mit rugj bele az emberbe meg egy kicsit mert látom ezt élvezed :)
De
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!