Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám állandóan nehezteli és...

Anyám állandóan nehezteli és haragszik rám ha mondjuk havonta kétszer a barátom nálunk alszik. Hogy kezeljem? 21L

Figyelt kérdés

Anya állandóan mérges rám és napokig haragszik ha a barátom itt alszik nálunk. Mert minek alszik itt? Minek ilyen sűrűn? Stb.. Kinek az ötlete volt.. Ilyesmi kérdésekkel halmoz el.

Mindig megkérdezem, hogy lehet-e és napokig tanakodik majd azzal a feltétellel aludhat itt ha reggel hamar haza megy. Nagyon rosszul esik és rosszul érzem magam miatta én is.

2020. aug. 14. 22:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
Mindjárt jön a "költözz el" dömping.
2020. aug. 14. 22:36
 2/35 anonim ***** válasza:
73%

Valószínűleg túlfélt téged az édesanyád. De hát gondolom, nem csak 2 hetente vagytok együtt.

Ülj le vele és kérdezd meg, mi bántja. Lehet, hogy pl. attól fél, hogyha sűrűbben engedi, akkor a fiú oda szeretne majd költözni.

2020. aug. 14. 22:48
 3/35 anonim ***** válasza:
77%
igen. és reggel extra bónuszként idejön a lány nyafogni, hogy a pasija még reggelivel se lett megkínálva..
2020. aug. 14. 22:48
 4/35 anonim ***** válasza:
76%

És anyukád ismeri a barátod? Ha nem, én is haragudnék a helyében, hogy a házamba hordasz egy olyan embert, akiről nem is tudok semmit (gondolom, ő sem hordja haza a pasiját).

Meg még egy dolog zavarhatja: te szoktál aludni a barátodnál? Mert az is szúrná a szemem szülőként, ha én lássam csak vendégül más gyerekét, de ez nincs viszonozva.

2020. aug. 14. 22:54
 5/35 anonim ***** válasza:
46%
szerintem is igaza van a hármasnak. kár volt őt lepontozni
2020. aug. 14. 22:54
 6/35 anonim ***** válasza:
84%
Te szoktál a barátodnál aludni?
2020. aug. 14. 23:02
 7/35 anonim ***** válasza:
55%

Miért lenne igaza?

Nálunk annyit volt nálunk a nővérem barátja, amennyit akart, senkit nem zavart.

Én is folyton a barátnőmnél lógtam.

2020. aug. 14. 23:04
 8/35 anonim ***** válasza:
47%

"Szerintem igaza van a 3.nak."

Sok itt a zseni..

Aki szülőként nem bírja elviselni, hogy a 21 éves lányának, (21!) barátja van, az minek vállal egyáltalán gyereket?

Ne lepődjetek meg, ez is hozzátartozik..

2020. aug. 14. 23:34
 9/35 anonim ***** válasza:
21%

Nem azzal van a baj, hogy szexuális életet él.

Hanem hogy 2 hetente találkozik a barátjával, odamegy egy random pali telenyomja a csajt és elmegy "kora reggel"

Ez normális?

Ha már járok valakivel, bemutatkozok stb...

2020. aug. 14. 23:38
 10/35 anonim ***** válasza:
81%

13

Nem erősséged a szövegértés, amiket felsoroltál te állítod nem a kérdező.

"odamegy egy random pali" -- mármint a barátja, nem egy random pali

"telenyomja a csajt" -- sehol nem írta, ezt te állítod és főleg ilyen taszító módon, éppenséggel bárhol szexelhetnek, nem erről szólt a kérdés

"telenyomja a csajt és elmegy "kora reggel"

Ez normális?" -- A kérdésből kiderül, hogy az anyja kéri így "azzal a feltétellel aludhat itt ha reggel hamar haza megy".

Szóval ne haragudj, de meg kell kérdeznem, te normális vagy hogy ennyit nem tudsz értelmezni?

Szóval a csaj barátja, havonta 2x aludhat ott és az anyja ezt is nehezményezi.

De szerinted ez normális mert csak dugnak, hát szerintem veled van a baj.

Szerinted mennyi lenne a normális? Havi 1?

2020. aug. 15. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!