Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amióta anyámnak új párja van,...

Amióta anyámnak új párja van, rajtam vezet le minden rossz dolgot, állandóan velem veszekedik, holott én nem csináltam semmit. (Többi lent)?

Figyelt kérdés

Szóval. Anyám kb 5 éve van együtt az új párjával, akinek van 3 gyereke. Ezzel nincs is gond, jól kijövünk, szeretjük egymást. Azonban az elmúlt egy-másfél évben, anyám teljesen megváltozott. Ha nálunk van a párja, állandóan megjátsza magát, lehord előtte mindennek, úgy beszél velem mint a kutyával, csak hogy lejárasson. Fontos kiemelnem, hogy mindezt ok nélkül. Nyílván nem vagyok mintagyerek, de nem tettem semmit, amiért ezt érdemelném. Az utóbbi időben bármilyen gondja akadt akár a párjával, akár a gyerekeivel, mindig velem veszekedett, én voltam a hibás mindenért. Most már odáig jutottunk, hogy semmit nem lehet vele megbeszélni, az is csodának számít ha tudunk váltani 2 mondatot normálisan. Én már inkább meg sem szólalok, igyekszem elbújni a háttérben de valahogy mindig mindenért én vagyok lecseszve. És persze az új párja, meg a gyerekei..na ők a megtestesült tökéletesség. Félreértés ne essék, imádom őket, szinte már vérszerinti testvérként tekintek rájuk, tehát itt szó sincs arról hogy irigy lennék rájuk vagy bármi.

Most is a semmiből elkezdett velem ordítani, én meg csak pislogtam hogy most megint mi baja van velem. Értem én hogy sok a stressz, de amiben tudok segítek, konkrétan semmi gondja nincs rám, mégis én vagyok az, akit konkrétan kizsigerel lelkileg. Elegem van. Mit tegyek?

17/L

2020. aug. 12. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Én ami ilyen sztorit hallottam ott az anyának komoly gondjai voltak az új kapcsolatban.

Nem lehet, hogy valami ilyesmi van itt?

amitől még szemétség amit amyád csinál veled.

amúgy rossz családi dolgok mellett a tanulás szokott kelleni, hogy majd tudj függetlenedni. (ha rossz otthon, akkor könyvtár a menedék, ahol lehet nyugodtan)

2020. aug. 12. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél vele erről? Amikor jobb pillanatában, van, hozd ezt elő neki, hát így nem lehet élni!
2020. aug. 13. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor olvastam arra gondoltam, hogy talán bejössz a párjának vagy anyuka csak beképzeli. A lényeg, hogy sejtésem szerint féltékenység áll a dolgok mögött.
2020. aug. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!