Anyám állandóan nehezteli és haragszik rám ha mondjuk havonta kétszer a barátom nálunk alszik. Hogy kezeljem? 21L
Figyelt kérdés
Anya állandóan mérges rám és napokig haragszik ha a barátom itt alszik nálunk. Mert minek alszik itt? Minek ilyen sűrűn? Stb.. Kinek az ötlete volt.. Ilyesmi kérdésekkel halmoz el.
Mindig megkérdezem, hogy lehet-e és napokig tanakodik majd azzal a feltétellel aludhat itt ha reggel hamar haza megy. Nagyon rosszul esik és rosszul érzem magam miatta én is.
2020. aug. 14. 22:33
31/35 anonim válasza:
Teljes állásban dolgozom és így sem keresek annyit, hogy elköltözzek. 130-140 ezer forintból borítékolom, hogy nem lehet szobát bérelni ÉS mellette megélni is, főleg nem Budapesten.
32/35 anonim válasza:
Szoba 60, rezsi 10, bkk bérlet 3500. 73500 az alapokra, 66500 marad élni. Arra hogy eltartsd magad amíg tanulsz elég. Nem tudom mi olyan hihetetlen ebbe őszintén. Több embert ismerek aki ezt csinálta, és még én magam is.
33/35 anonim válasza:
És természetesen lehet többet is dolgozni, lehet jobb munkahelyet találni, ez csak a legkényelmesebb megoldás 2x10 óra munkával.
34/35 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy a 3-ast már régen törölte a cenz ura...
...vagy a felesége.
35/35 Savlekotő válasza:
Ne aludjon ott,aludj te nála,az se fog tetszeni borítékolom,ezeknél a keserű középkorú klimaxos nőknél nincs szex és irigylik a fiatal lányuk havi 3 szexét is még egy sima öleléstől és vérszemet idegzsábát kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!