Anyám állandóan nehezteli és haragszik rám ha mondjuk
havonta kétszer a barátom nálunk alszik. Hogy kezeljem?
21L
Figyelt kérdés
Anya állandóan mérges rám és napokig haragszik ha a barátom itt alszik nálunk. Mert minek alszik itt? Minek ilyen sűrűn? Stb.. Kinek az ötlete volt.. Ilyesmi kérdésekkel halmoz el.
Mindig megkérdezem, hogy lehet-e és napokig tanakodik majd azzal a feltétellel aludhat itt ha reggel hamar haza megy. Nagyon rosszul esik és rosszul érzem magam miatta én is.
Anyád inkább azt nehezteli hogy nem őt pukkantja meg, küld át este 1-2 órára anyukádhoz!
2020. aug. 15. 11:14
22/35 anonim válasza:
Istenem itt mindenki ilyen hülye? Szerintetek,a barátja nem mutatkozott be csak úgy odajár? Milyen szülő az olyan,aki nem figyel a gyereke érzéseire? 21 éves,nem kislány már, az anyját valszeg pont ez zavarja. Vannak ilyen rosszindulatú szülők,akikkel hiába beszelgetne el,úgyis csak a saját kényelmüket és igazukat néznék. 2 hetente egyszer mégis miért ne lehetne kibírni, az én szüleim örülnek is neki,ha itt van a párom, sőt még beszélgetnek is vele.
2020. aug. 15. 13:33
23/35 anonim válasza:
17-es ez Pesten lehet, hogy megoldható, de sajnos nincs mindenhol olyan sok diákmunka. Én szekszárdon élek jó, ha annyit tudok dolgozni egy hónapban, hogy 60-70ezret keresek. Az eddigi legtöbb fizetésem egy hónap alatt 120 ezer forint volt úgy, hogy minden egyes nap dolgoztam suli után (minimum 6 órát, de volt hogy 8-9 órát is) illetve minden hétvégén 11-12 órát dolgoztam és csak 1 szabad napom volt.
2020. aug. 15. 13:36
24/35 anonim válasza:
"Arról nem is beszélve hogy 21 évesen már egyetemi éveinek legvégén jár valószínűleg és elég jó gyakornoki melókat tud elvállalni "
Aha, te észkombájn. Főleg, ha évvesztes volt (az ő korosztályának kb. 80%-át visszafogták az oviban még egy évig simán). És mondjuk amellett 5 éves középsulit végzett (ami szintén gyakori, mert vagy szakközép, vagy pl. nyelvi előkészítős). Tehát mondjuk 21 évesen jó eséllyel végzett az egyetem első évével.
2020. aug. 15. 15:39
25/35 anonim válasza:
Amúgy tök érdekes, mert pár kérdéssel korábban azt nehezményezi valaki, hogy a 21 éves nővérénél gyakorlatilag 0-24-ben ott van a sráca minden nap, és őt ez frusztrálja, hogy az otthonában mindig egy kívülállót kell kerülgetnie.
Na, szóval ő kapott aztán ekézést rendesen, hogy a nővérének minden joga megvan odahordani a srácát a hét minden napján, és különben is, csak neki idegen, mert a nővérének a szívszerelme.
Jó ez a kettős mérce a gyakorin:DDDDDD
2020. aug. 15. 15:43
26/35 anonim válasza:
25-ös azért van egy elég fontos különbség a két sztori között: itt az édesanya az ingatlan tulajdonosa, a másik esetben pedig egy gyerek, aki a szülei házában el a tesójával.
Itt jogosan kéri az édesanya a felnőtt gyerekétől, hogyha a párkapcsolathoz már kellően felnőtt, akkor legyen felnőtt ahhoz is, hogy ezt az ő otthonán kívül oldja meg. A tesós sztorinál pedig a tesónak vannak komoly gondjai, hogy a saját otthonában a szobájából se mer kibújni az odajáró pasi miatt. Nem is értem az összehasonlítást.
2020. aug. 15. 16:03
27/35 anonim válasza:
@24: én csak egy lehetséges megoldást írtam. Szokja meg hogy az anyja diktál amíg ők tartják el, ha nem tetszik neki akkor pedig minden joga meg van ahhoz hogy lelépjen. Én 22 éves vagyok, 19 éves korom óta sikerült ezt elintéznem mert nem tetszett az ami otthon megy. Szóval tudom jól hogy nem egyszerű, de valamit valamiért.
2020. aug. 15. 17:14
28/35 anonim válasza:
@23: tudom jól, én is vidéki vagyok, és fel is jöttem pestre főleg ezért.
2020. aug. 15. 17:16
29/35 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akik nehezen viselnek el másokat az otthonukban. Kényelmetlen nekik, nem akarják kerülgetni. Anyukád ilyen. Megértem hogy rosszul esik. De ezt el kell fogadnod. Konkrétumot nem mondott hogy mi a baja?
2020. aug. 16. 12:25
30/35 cameronmonaghanbabee válasza:
Túlfélt az anyud, vagy nem hajlandó felfogni, hogy felnőttél. Túl reagálja ezt a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!