Anyám állandóan bánt. ?
Anyám vagy 20 éve elvan már hízva. Ennek ellenére állandóan bántja a molettebb embereket.
Én egy normális inkább kicsit vékony de izmos lány vagyok viszont állandóan azzal sérteget hogy dagadt vagyok. 163cm/55kg
Lehet csak féltékenységből vagy az önbizalmam akarja rombolni? Vagy tényleg igaza lehet?
"Vékony vagy, anyád meg egy gonosz dög." Semmi több. Tudat alatt zavarja, hogy dagadt, és az ha másokat - akik nála esetleg dagadtabbak - kritizálhat, az egy-egy pillanatra javítja az önérzetét: Dagadt vagyok, de nem annyira.
"Te is ráállhatnál a mérlegre" Mellesleg, kérdező, menj el egy gyógyszertárba. 100 Ft-ért mérd le, mennyi a testzsír százalékod. A neten vannak táblázatok, hogy mennyinek kellene lenni. Ezt dugd az orra alá. Esetleg, ha tudod, hogy mennyi a tömege és a magassága, akkor megmondhatod neki mennyivel van a testtömegindexe a kívánatos felett.
Ez a módszer nem túl tapintatos, de az ilyen fellépésű embereknél a meggyőzés nem használ, de számokkal - természetesen megsértődés mellett - az orrukra lehet koppintani. Az elhízás kevés esettől eltekintve döntés kérdése. A lustaság is egy döntés.
Valószínűleg szadista és szereti látni amikor rossz kedved lesz.
Teljesen rendben van a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!