Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám állandóan bánt. ?

Anyám állandóan bánt. ?

Figyelt kérdés

Anyám vagy 20 éve elvan már hízva. Ennek ellenére állandóan bántja a molettebb embereket.

Én egy normális inkább kicsit vékony de izmos lány vagyok viszont állandóan azzal sérteget hogy dagadt vagyok. 163cm/55kg

Lehet csak féltékenységből vagy az önbizalmam akarja rombolni? Vagy tényleg igaza lehet?

2021. márc. 25. 07:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Ne finomkodj anyáddal, az ilyen agresszív parasztok a békés embert gyávának látják. Viszonozd a "kedvességét", különben egyre durvábban goromba lesz veled. Ha látja, hogy megteheti.
2021. márc. 25. 08:44
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Egy "Te is ráállhatnál a mérlegre" kezdetnek megteszi.
2021. márc. 25. 08:57
 13/18 anonymousreview60 ***** válasza:
86%

"Vékony vagy, anyád meg egy gonosz dög." Semmi több. Tudat alatt zavarja, hogy dagadt, és az ha másokat - akik nála esetleg dagadtabbak - kritizálhat, az egy-egy pillanatra javítja az önérzetét: Dagadt vagyok, de nem annyira.

"Te is ráállhatnál a mérlegre" Mellesleg, kérdező, menj el egy gyógyszertárba. 100 Ft-ért mérd le, mennyi a testzsír százalékod. A neten vannak táblázatok, hogy mennyinek kellene lenni. Ezt dugd az orra alá. Esetleg, ha tudod, hogy mennyi a tömege és a magassága, akkor megmondhatod neki mennyivel van a testtömegindexe a kívánatos felett.

Ez a módszer nem túl tapintatos, de az ilyen fellépésű embereknél a meggyőzés nem használ, de számokkal - természetesen megsértődés mellett - az orrukra lehet koppintani. Az elhízás kevés esettől eltekintve döntés kérdése. A lustaság is egy döntés.

2021. márc. 25. 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen jó alakod van, amit anyád irígyel tőled. Lehet, hogy régen ő is ilyen volt és most meg van kergülve... Főleg ha elváltak a szüleid, vagy nincs szex...
2021. márc. 25. 10:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy dagadt, teljesen normális az alakod.
2021. márc. 25. 10:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendben vagy a BMI szerint, ezt mutasd meg neki.
2021. márc. 25. 11:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyád a saját vágyait kivetíti rád, ő maga sajnos lusta és nincs elég ambiciója, hogy fogyjon. Az is lehet, hogy cukorbeteg, érdemes lenne kivizsgáltatni.
2021. márc. 25. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg szadista és szereti látni amikor rossz kedved lesz.

Teljesen rendben van a súlyod.

2021. márc. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!