Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám folyamatosan azt mondja,...

Apám folyamatosan azt mondja, hogy milyen dagadt vagyok. Mit kezdjek vele? Tényleg dagadt lennék?

Figyelt kérdés

155cm és 50 kg vagyok. Apám napi szinten elmondja, hogy milyen kövér vagyok és ne zabáljak már annyit. Már nem merek előtte enni. Tényleg van rajtam egy kis felesleg, főleg a fenekemen.

Eddig is naponta egyszer vagy kétszer ettem, és nem sokat, pl egy tányér levest ebédre, este egy vajaskenyeret. Most már akkor eszek csak, ha nincs itthon. Nagyon megalázóan beszél velem, ha azt látja, hogy eszek.

2017. júl. 26. 00:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
iratkozz fel a kaloriabazis.hu-ra, használd, és gyalogolj, sétálj sokat, minimum napi egy órát intenzív tempóban.
2017. júl. 26. 00:22
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Részvétem. Gondolom, te is látod, hogy nincs igaza. Dagadt? Kövér sem lehetsz, ahhoz pici felesleg kevés.

Kár, hogy nem vagyok ismerősöd, meghívhatnál ebédre s a nálad nagyobb feleslegemmel bizonyára lényegesen többet ennék, mint ti ketten s egy szikrát sem érezném magam rosszul (ha még kalóriadeficitem is lenne mellé, ami nem kizárt, akkor ezt szóvá is tenném).

Lehet, hogy utána sem nézne rád más szemmel, de egy próbát megérne s lennének előnyei. Azért lennének még alkalmas témáim...

Ő amúgy kövér, piszkafa vagy mi van? Nem mintha sokat számítana, normális apa így nem beszél a gyermekével. NAGYON utálom ezt a fajta viselkedést, ami már sokakat evészavarba kergetett, de jobb esetben is nagyon rosszul tud esni.

Nyilván enned kell. Ha iszonyúan elhízott lennél, akkor is rendesen kellene enned, csak kalóriadeficitben, de tápanyagdús, rendes ételeket, nem mikromennyiségben.

Leves és vajaskenyér, koplalás, nem félted az izmaid? Hogyan működsz így? Hogy nem vagy irritált s üvöltöd le a fejét (költői kérdés, vannak tippjeim, egész sok)?

Hány éves vagy?

2017. júl. 26. 00:23
 3/22 anonim válasza:
48%

Ha te is úgy érzed hogy van rajtad egy kis felesleg akkor mozogj valamit. Esetleg fuss, vagy bármilyen sportot.

Naponta egyél 3 szor, 5 ször kis adagokat. Tehát ne az legyen hogy 1 szer eszel de sokat.

2017. júl. 26. 00:29
 4/22 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és egyébként minden reggel eljárok futni egy órát. Nem kevés, nem szoktam sokat enni. :)
2017. júl. 26. 00:30
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Apád nem normális.

Az lenne a ház, ha kevesebb lennél.

2017. júl. 26. 00:31
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Ritka egy tapló az apád. Neki persze kockás a hasa és fél kézzel emeli a vasajtót... A testömegindexed normális, nem vagy kövér. Mondtad már neki h ez neked xarul esik? Hogy ezzel csak ront a helyzeten?
2017. júl. 26. 00:48
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Nekem meg régebben azt mondogatta hogy milyen sovány vagyok, és tömte belém az ételt.
2017. júl. 26. 08:34
 8/22 anonim ***** válasza:
98%

Így lehet szép anorexiás-bulimiás lánykát nevelni.

Kérdező: szard le, nem vagy kövér, mozogj rendszeresen és egyél normláisan, ő meg pampogjon, amit akar.

2017. júl. 26. 09:13
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Apám is ilyen volt.

170cm/58-60 kg voltam. A nappaliból át lehetett látni a konyhába, amikor ott ült volt hogy be is szólt "figyellek ám mit zabálsz". Viccesnek szánta. Nekem nem volt az.

Elkezdtem koplalni, lement gyorsan (akkoriban nem volt netes segítség, sem más a környéken) 13 kiló, akkor meg azzal cukkolt. Kb. elérte, hogy napi szinten egy marék párolt zöldséget egyek magában, vagy egy doboz joghurtot.

Elkerültem otthonról visszahíztam természetesen, sajnos még többet is, mert a koplalás ehhez vezet. Aztán nagy nehezen rendbe hoztam magam. És ő végig, értelmes, művelt emberként ezt csinálta. miközben neki sörhasa volt és hajnali kettőkor evett sokszor második-harmadik vacsorát.

Plusz mindig ő szorgalmazta a nagy hétvégi zabálásokat.

Csak azért írtam le, hogy akik itt tanácsolgatják, hogy jaja fogyjon csak, lássák már át milyen is ez.

Apád csak a saját nyomorát önti rád, frusztrált és te pont kéznél vagy, hogy bántson.

2017. júl. 26. 11:53
 10/22 anonim ***** válasza:
31%

2:30

"Az "apád" egy undorító féreg. Az egyetlen megoldás az lenne, ha főbelőnék. Előtte persze meg is kellene kínozni. Sajnos, az igazságszolgáltatás nem az én kezemben van."

ÉRDEKES? HOGY AZ ILYEN TETVEKET NEM TILTJÁK KI INNEN ÖRÖKRE!!!!!

2017. júl. 26. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!