Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim folyamatosan azzal piszkálnak, hogy dagadt vagyok, ezért nehezen merek belemenni bármilyen testi kapcsolatba, vagy egyáltalán személyes kapcsolatba ezen, hogy lehetne változtatni?
Figyelt kérdés
Ha valakit nagyon érdekel esetleg, küldök képet is.2017. máj. 12. 17:47
2/21 anonim válasza:
Te is kövérnek gondolod magad?
Ha gondolod,küldhetsz képet,lehet,hogy csak eltúlozzák a dolgot.
3/21 anonim válasza:
Nyílván az átlaghoz hasonlítanak...
5/21 A kérdező kommentje:
#3 ezt hogy érted?
2017. máj. 12. 17:57
6/21 anonim válasza:
És nem ők hizlaltak fel véletlenül? Jó szülők kisebb korodban gondolom megkaptál tőlük minden sz@rt elkényeztettek etettek, mint a kis cocát most meg nem bírják elviselni, hogy elhíztál? Ha jól érzed magad így ne foglalkozz velük... amúgy rengeteg korombeli 37 vagyok szülő ismerősöm 6 barátom szintén mindent megad a gyerekének, ami nem is baj, de túletetik őket és nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy a gyereke meg , majd elhízik...
8/21 anonim válasza:
Küldj képet, mondok őszinte véleményt.
9/21 anonim válasza:
Küldhetsz képet, és meglásssuk! :)
10/21 anonim válasza:
" nehezen merek belemenni.......egyáltalán személyes kapcsolatba" Vagyis barátkozni sem barátkozol EZÉRT(????) senkivel? Ha ez igy van, nagyobb a baj! (Kiváncsi vagyok a képedre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!