Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irányít a nő folyamatosan szex közben?
Figyelt kérdés
Olyasmikkel, mint hogy itt az óvszer, kibontsa e, kényelmes e nekem ez a póz vagy segítsen e irányítani. Nem értem ezt, illetve hogy miért kérdezget mindig mindent, még azt is, hogy be tudom e neki tenni.2017. máj. 7. 13:52
1/7 anonim válasza:
Jó élméményeket szeretne adni, figyelmes partnered van :) örülj neki
2/7 anonim válasza:
Próbál kommunikálni a rhibanca, hogy a szex mindkettőtöknek minőségi élményt jelentsen. Tiszta őrült, lapát.
3/7 anonim válasza:
jah, szerintem is arra törekszik ,hogy minél jobb legyen neked. gondolom idővel mikor már megszokja, hogy mi a jó neked egyre kevesebbet fog kérdezni. de ha zavar, akkor beszéld meg vele.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet,hogy ennyit néz ki belőled?
Lehet,hogy ő úgy látja,hogy szükséged van a segítségére.
Ha férfiként viselkednél az ő szemében, akkor biztos nem kérdezne ilyet,hogy segítsen-e betenni..
Legyél határozottabb és ha zavar valami szexnél akkor kérdezz rá,ne nyusziskodd el.
5/7 anonim válasza:
Van egy ilyen típus, aki szerint mindent meg kell beszélni. Nem lehet semmit csak közvetlenül simán csinálni :D
6/7 anonim válasza:
Anyádkodó természet a párocskád. :)
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ugyanezt várja tőled is. Kérdezd, hogy jó lesz-e úgy, ahogyan csinálod, ott, ahol csinálod, stb. Még az is lehet, hogy kijön belőle valami jóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!