Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi ideig bírnátok az orális szexet (már mint hogy ti kapjátok) egy huzamban? Kisebb pihenőkkel azért. De mennyi az az idő amennyit bírnátok élvezni folyamatosan úgy hogy szájjal kényeztet titeket egy pasi?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 18:17
2/4 anonim válasza:
Változó van mikor 15 perc is elég de volt már olyan hogy fél óra vagy 1 óra is kellett mire sikerült el élvezni. És természetesen olyan is előfordult hogy már én állítottam le hogy hadja mert nem megy.. És akkor inkább le szoptam. 22 L
3/4 anonim válasza:
Én 2 perc után is, 15 perc után is untam. Akármeddig lehetett volna, akkor se lett volna jó. Csak mert itt beszélhet az ember őszintén.
4/4 anonim válasza:
sok orgazmus egymásután...uhh én sokáig el tudnám viselni hogy nyalogatnak :3
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!