Apám folyamatosan azt mondja, hogy milyen dagadt vagyok. Mit kezdjek vele? Tényleg dagadt lennék?
155cm és 50 kg vagyok. Apám napi szinten elmondja, hogy milyen kövér vagyok és ne zabáljak már annyit. Már nem merek előtte enni. Tényleg van rajtam egy kis felesleg, főleg a fenekemen.
Eddig is naponta egyszer vagy kétszer ettem, és nem sokat, pl egy tányér levest ebédre, este egy vajaskenyeret. Most már akkor eszek csak, ha nincs itthon. Nagyon megalázóan beszél velem, ha azt látja, hogy eszek.
Apád tökéletes alkatú? De ha az is, akkor sem normális dolog tőle ez a viselkedés. Őt mit zavarja, hogy rajtad hány kg felesleg van? El akar venni feleségül, vagy mi? Nem neki akarsz tetszeni.
Itt két lehetőség van. Vagy egyik füleden be, a másikon ki, (tudom nem könnyű, de pl. füllhallgatóval a füleden is lehet enni :-)
Vagy a saját stílusában visszaszólni: -mi van, sajnálod a kaját? vagy durvábbakat
Sokan elsiklanak itt a valódi probléma felett.
Még ha a kérdező valóban dagi is lenne (155cm és 50kg-val nem az), akkor sem lehetne egy IGAZI apa ekkora tapló par.aszt hogy ezzel bántsa és lelkileg terrorizálja a saját gyerekét hogy dagadt.
Ha meg tényleg dagi lenne, - egy szülőnek ha a gyerek tudtára adná - kíméletesebb módszerrel kellene, nem így mint egy bunkó par.aszt...!
Kérdező, próbáld meg elengedni a füled mellett, esetleg szóljál vissza neki hogy észre vegye magát.
Utolsó!
Helyes! Csináld továbbra is kutyákkal mint eddig...
A dagadtól te azért messze vagy.
Maximum "skinnyfat" lehetsz,tehát vékony vagy,de pl. narancsbőrös a feneked és nem vagy feszes,de a klasszikus értelemben nem vagy kövér.
Én a helyedben érettségi után mennék amerre látnék,gyárba éjszakázni,többet keresek alapon,levelezőn pedig elkezdeni minimum egy OKJ-s szakmát.Apumnak meg szülinapjára és névnapjára meg egy képeslapot se küldenék.
Kb 12 éves koromtól kezdődően minden étkezésemnél az anyám elmondta, hogy mennyire kövér vagyok. Undorito hangnemben kB. már sírtam közben. Volt, hogy be is fejeztem az evést, és dacbol ott hagytam. Tenyleg minden egyes evesnél, közben meg ő vette az egészségtelen kajákat hekto számra. Konkrétan kenyéren, zsíros, egészségtelen kajakon kívül nem volt más itthon. Ezért ezeket ettem és elhízott is voltam. Kissé fura. Azért Piszkálni, amit valójában ő okozott? Szerintem, ha egy 12eves gyerek elhízott, arról a szülő nagyon is tehet. Emiatt nekem a mai napig étkezési zavaraim vannak, nem beszélve arról, hogy nem tudom eldogadni magam, nincs normális onkepem, párkapcsolatban nagyon rossz, sok gondot okoz az onbizalomhiany :S Rossz látni, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Sajnos a szülők nem látják, hogy mit okoznak ezzel a gyerekben. Ha vagy elég bátor, megmutathatnad apukádnak a válaszokat.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!