Összeköltöznénk párommal. Van egy lakásunk, amit albérletbe adnak ki a szüleim. Mondtam, hogy milyen jó lenne ott lakni. Hát azt nem lehet, nem akarják felmondani. Most kitaláltuk, hogy jó, akkor másik városba megyünk, albérletbe, de akkor nem sokat fognak látni minket, segítség ha kell, így jártak, vagy megyünk, vagy nem. Persze emiatt is áll a bál. Tényleg nagy kérés lett volna, ha odaadják a lakást?
Régen, a normális időkben a kettő család együtt dobta össze a fiatal párnak a házra valót.
Ma pedig már erre sem hajlandóak a szülők. Ez nagyon szomorú.
Mármint, Persze nem jó fenyegetőzni meg zsarolni, de hé. Mégiscsak annak kellene a célnak lennie a szülők fejében, hogy segítsék a fiatalokat.
Emiatt küzd megannyi fiatal pár lakhatási gondokkal, mert a saját szüleik is lesz@rják őket. :/
2022. máj. 4. 08:19
22/110 anonim válasza:
"Régen, a normális időkben a kettő család együtt dobta össze a fiatal párnak a házra valót." Hazugság.
2022. máj. 4. 08:21
23/110 anonim válasza:
Ne szépítsd: ki akarsz zsarolni a szüleidtől egy lakást, mert szerinted az neked jár. NEM, nem jár! Boldogulj, ahogy tudsz!
2022. máj. 4. 08:23
24/110 anonim válasza:
Tuti le leszek pontozva, de alap esetben ez nekem is nagyon furcsa ha egy szülő nem engedi a saját gyerekét ott lakni. Persze, értem, hogy plusz bevétel de azért feltelezem dolgoznak is a szülők, saját házban élnek, nem kapásból elmegy egy fél fizetés albérletre. 2 évet laktam én is olyan helyen, hogy a tulajnak mindkét gyereke albérletben lakott és inkább kiadta idegeneknek a piaci ár feléért, nekünk jól jött, de az ilyet sose fogom megérteni
2022. máj. 4. 08:24
25/110 anonim válasza:
Sőt mi több: "régen" a fiatalok gyönyörűen leadták a teljes fizetésüket, amíg a szülő nyakán éltek, és abból adott vissza valamennyit a szülő amit a fiataloknak be kellett osztani (és amikor férjhez ment a fiatal, azt a pénz kapta vissza egyben-amit ő maga adott le a szülőnek, nem a szülő vett még lakást is a segge alá. Hozzátenném, nem harmincmilliókat) És ha valamelyik fiatal azon rinyált volna, hogy mit képzel a szemét szülő, miért nem tartja el őt mikor már dolgozik, megnézhette volna magát.
2022. máj. 4. 08:26
26/110 anonim válasza:
"Tuti le leszek pontozva, de alap esetben ez nekem is nagyon furcsa ha egy szülő nem engedi a saját gyerekét ott lakni." Nekem meg az a furcsa, hogy egy tisztességes FELNŐTT úgy véli, rendben van, sőtt alap elvenni a szülő bevételét.
2022. máj. 4. 08:28
27/110 anonim válasza:
De látom, van itt pár élősködő-a lepontozásokból ítélve XD nyilván nem élvezik hogy tükröt tartanak a haszonleső fajtájuk elé.
2022. máj. 4. 08:30
28/110 anonim válasza:
Minket special azért küldtek el egy albérletből mert a hozzád hasonló elkényeztetett nyomi gyerek oda akart költözni hogy önálló legyen. Az senkit nem érdekelt hogy mi hova megyünk, mi lesz velünk, hogy ettől hajléktalanok leszünk-e. Fantasztikus átélni gyerekként hogy lehet egy hét múlva nem lesz hol laknod. (Ezt annyival zárom hogy volt hova mennünk, de pár napig baromi félelmetes volt)
Amúgy meg, 3 éve együtt vagyunk párommal, mindketten otthon laktunk és képzeld el, idén összegyűlt a pénz a közös lakásra, már az utómunkálatok folynak, nyártól költözhető lesz. Ha hajlandó vagy áldozatot hozni, így is lehet
2022. máj. 4. 08:30
29/110 anonim válasza:
De nem hajlandó, úgy gondolja ezért is a szülő fizessen. Amúgy meg: nem lenne ott soha semmilyen saját lakás, ott maradna örökre. Mert milyen szemét már a szülő hogy nem adja neki a lakást? "Anélkül se hal éhen"
2022. máj. 4. 08:34
30/110 anonim válasza:
"Nos, jelentkezzen, aki albérletet fizetve össze tudta spórolni az önerőt a hitelhez. Ha nem tud a szülő az indulásnál segíteni, kilátástalan az egész saját lakásra és gyerekekre."
Garzonlakás, jobban fizető munkahely mindkettőtöknek, tudatos spórolás.
Ha mi el tudtunk éldegélni a 35 m2-es lakásban a MÁV-telepen öt évig, akkor nektek is menni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!