Csináltátok már olyat, hogy a szüleitek tudta nélkül elutaztatok máshová? Ha igen, mi lett a vége?
Nem túl jó ötlet...
Nem azt mondom, hogy a pasi egyből elad téged Amszterdamba k..nak, de útközben is ha bármi apró baleset történik veled, vagy valamiért segítségre szorulsz, akkor mit csinálsz?
A helyedben én valakivel közösen mennék át abba a városba, és "mellékesen, véletlenül" találkoznék ezzel a barátommal is, így a szüleim is tudnák, hol vagyok, nem lehet nagy baj. (Gondolom, azért nyilvános helyen fogtok randizni...)
Én 18 egy éves lány vagyok és szintén volt egy ilyen esetem, de nekem a szüleim nem ellenezték, sőt bátorítottak. Anyukám még el is kísért a városba, ahol találkoztam a fiúval. Pedig akivel én találkoztam, szintén nem magyar és a neten ismertem meg, mégse ellenezték. Én persze kicsit féltem a helyzettől, de végül minden jól alakult. :) Nem vagy köteles beszámolni a szüleidnek a dologról, ez igaz, de mindig jó, ha valaki tudja, hol vagy, hogy ha netán baj lenne, tudjanak segíteni. De ha biztonságosnak érzed a helyzetet, akkor szerintem mehetsz a tudtuk nélkül is. :)
18/L
Könyörgöm, 20 éves vagy, nem??
Miért is kellene mindenről beszámolni? Ez nem hazugság, hanem éled az életedet és kész!
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nem igazán tudtam erről senkivel se beszélni, így viszont könnyebb döntést hozni, hogy mások véleményét is meghallgathatom. Végül alább hagyott a bátorságom azzal kapcsolatban, hogy a szüleim tudta nélkül neki vágjak, hiszen lábtöréstől kezdve tényleg bármi megtörténhet.
Végül próbáltam apukámnak felhozni a témát, hogy szívesen átmennék abba a városba csak úgy körülnézni, találkozni ismerősökkel.. de nem igazán díjazta, főleg, hogy most nincs is jó kedvében. Anyukámmal könnyebb lenne ezt megbeszélni, de ő most külföldön van.
Végül arra jutottam, hogy őszintén elmondom a barátomnak, hogy mi a helyzet, vagy megérti vagy nem, de én nem szeretnék tovább görcsölni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!