Összeköltöznénk párommal. Van egy lakásunk, amit albérletbe adnak ki a szüleim. Mondtam, hogy milyen jó lenne ott lakni. Hát azt nem lehet, nem akarják felmondani. Most kitaláltuk, hogy jó, akkor másik városba megyünk, albérletbe, de akkor nem sokat fognak látni minket, segítség ha kell, így jártak, vagy megyünk, vagy nem. Persze emiatt is áll a bál. Tényleg nagy kérés lett volna, ha odaadják a lakást?
Ha nem biztositod az alap életfeltételeket a gyerekednek, mint étel, fűtés, ruha, akkor BÁNTALMAZÓ szülő vagy és börtönben a helyed. Jól mondják, hogy nem jár taps azért hogy ellátod a gyerekedet akit megcsináltál a CSOKért.
2022. máj. 4. 16:43
92/110 anonim válasza:
#90 nem is mondta senki azt hogy a hiszti amit a kérdező csinál az rendben van. De ez a szüleit se menti fel.
2022. máj. 4. 16:45
93/110 anonim válasza:
Mégis mi alól? Hogy nem adják fel a bevételi forrásukat, mert a kérdezőcske azt hiszi, neki jár az ingyen lakás? Hú de szörnyetegek...
2022. máj. 4. 17:14
94/110 anonim válasza:
1845: Na fiam, betöltötted a tizedik évedet, ideje elindulnod és szolgálatot, szállást keresned!
2022: Na fiam, betöltötted a harmincat, ideje munkát és albérletet keresned!
2022. máj. 4. 17:50
95/110 anonim válasza:
Az alól hogy nem jó eséllyel nem halnának éhen ha odaadnák azt a lakást a saját gyerekuknek, csak elesnek egy kis plusz penztol és nem lesz két nyaralás a nyáron. Oh szegények. Mi felénk ezt amit anyuciek csinálnak úgy hívják hogy önzőség. Jobb helyeken nem is kell kérnie ilyesmit a gyereknek hanem a szülő önként felajánlja.
Most azért mert nektek nehéz volt lakáshoz jutni dögöljön meg a másik tehene is? Remélem nem vallaltok gyereket.
2022. máj. 4. 21:29
96/110 anonim válasza:
Tényleg irritáló, ahogy a kérdező sértődötten picsog, de ha nekem lenne egy felnőtt gyerekem meg egy lakásom, amit nem használok, fel se merülne, hogy nem adom neki. Kivéve, ha nagyon kell a belőle számazó bevétel. Szerintem itt is erről lehet szó, a kérdező csak hiszi, hogy a szüleinek nem számít a lakásból származó bevétel.
2022. máj. 4. 22:24
97/110 anonim válasza:
Kit érdekel ha megszólják őket mások? Fel kéne már fogni, hogy az Ő lakásuk, az Ő pénzük, és azt tesznek vele amit akarnak.
Neked meg jogod van eltartani saját magad a pároddal együtt, és nem a szüleidet pumpolni. Rengetegen vannak akiknek nem tudnak segíteni a szülei, maguktól boldogulnak! Megpróbálhatnád te is, ahelyett hogy másokkal együtt anyádékra fröcsögsz mert nem dobnak hozzád egy lakást. És az nem jutott eszedbe, hogy a pénz egy részét talán épp neked teszik félre?
Bár ezek után én biztos nem adnám neked. Hálátlan vagy.
2022. máj. 4. 22:29
98/110 anonim válasza:
Ha nekem lenne még egy lakásom, az azért lenne, hogy a lányomnak legyen és erre ne legyen gondja. Azt el nem veszi tőle senki. Az a pénz ha nem szorulok rá nem érdekelne.
2022. máj. 4. 23:51
99/110 A kérdező kommentje:
Mire megkapom az örökséget, már leszek vagy 60 éves, kit érdekel 😃 addigra egy rom lesz az a lakás. Nekünk meg lesz saját. Ne tegyék félre a pénzt nekem. Nem kell. Vagy a leendő unokáknak? Biztos nem szülök albérletbe meg 40 évesen sem, szóval ez is ugrik. Egyet esetleg, ha nagyon felvet a pénz. Bár ahogy az egészségügyet elnézem, nem is biztos, hogy kellene.
2022. máj. 5. 06:50
100/110 A kérdező kommentje:
Talán jobb is lesz kicsit a távolság a szülőktől. Csak a próba az kötött idő, mert egy évre adják ki az albérletet minimum. Végülis aki 200 km-re költözik, az sem ugrál haza mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!