Szerelmes vagyok a barátnőm apukájába, mit csináljak?
Figyelt kérdés
mindigis az idősebb férfiak vonzodtak, viszont mostanában sokszor elképzelem hogy símogat meg ilyesmi, tudom hogy rossz, de nem tudom mit csinaljak… (én 19 vagyok, ő 47)2022. ápr. 28. 21:40
31/46 anonim válasza:
Ismerős az érzés nekem is, én megértelek. Sokkal férfiasabb ez a korosztály, mint a mai kis tini fiúcskák, az ostoba fejükkel,meg az 5 perces numeráikkal. Ennek ellenére én sem bíztatnálak arra hogy bármi is legyen köztetek. De ezt neked kell eldönteni, mérlegelni hogy mit veszthetsz ha mégis belemész ebbe.
32/46 anonim válasza:
mibe megy bele? A csitri csak fantáziál a pasasról.. És ha picit is normális a csávó, nem kezd egy harminc évvel fiatalabb libával.
33/46 anonim válasza:
32 azért csitri, mert meg mert neki tetszeni egy idősebb pasi? Ritka retardált lehetsz.
34/46 anonim válasza:
35/46 anonim válasza:
Igen is még csak egy kis hülye kamasz 19 évesen, szexuális vággyal, és ennyi.
26N voltam
36/46 anonim válasza:
37/46 anonim válasza:
Szörnyű, hogy egy kamasznak szexuális vágyai mernek lenni! Ez rémes! Botrányos! Gyorsan, csukjuk be egy zárdába és addig ki sem jöhet onnét, amíg nem tanusít Krisztushoz méltó életet!
Sok gyökér...
38/46 anonim válasza:
Senki nem írta baj, ha van szexuális vágya te kis proli gyökér!
Az a baj, amiket a többiek előttem leírtak, és én is!
39/46 anonim válasza:
Nem szexualis vagy ez, oda irta hogy "simogatasra" vagyik. Magyarul intimitasra, gondoskodasra. Ha a szex erdekelne akkor azt irta volna hogy arrol almodozik hogy kefelnek a konyhaasztalon.
40/46 anonim válasza:
Hogy én miért nem találkozom egy ilyen lánnyal....?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!