Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerelmes vagyok a barátnőm...

Szerelmes vagyok a barátnőm apukájába, mit csináljak?

Figyelt kérdés
mindigis az idősebb férfiak vonzodtak, viszont mostanában sokszor elképzelem hogy símogat meg ilyesmi, tudom hogy rossz, de nem tudom mit csinaljak… (én 19 vagyok, ő 47)
2022. ápr. 28. 21:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
39%
A mázlista! Bár belém lenne szerelmes egy tinilány a negyvenes éveimben!😋
2022. ápr. 29. 06:31
 22/46 Gonosz72 válasza:
15%
Ha kivánod akkor okosan.Ne tegyél tönkre egy családot.Ha sexelni akarsz vele ki ne hagyd,csak maradjon titokba.
2022. ápr. 29. 06:46
 23/46 anonim ***** válasza:
88%

Húszas vagyok: Persze, a barátságuk örökre tönkrement!

A sors visszaadta a pasinak: a felesége rá egy évre meghalt rákban, a pasi meg drogos lett, annyira megviselte...

A lánya húzta ki a gödörből nagyon - nagyon nehezen!

Azóta a pasas jó útra tért, lett egy másik családja a pasinak és rendbejött az élete.

Csak azt akarom érzékeltetni, hogy a kiscsaj konkrétan tönkretett egy családot és a legjobb barátnőjét is végleg elveszítette!

Tehát, így tett szét a lábad a barátnőd apjának...

2022. ápr. 29. 06:48
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ez sosem marad sokáig titokban! A kiscsaj mindig beleszeret az öregbe! Vagy az öreg dicsekedik el a kocsmában a haveroknak a trófeával...
2022. ápr. 29. 06:51
 25/46 anonim ***** válasza:
57%
Mit szólnál, ha eljátszanánk, hogy én vagyok a barátnőd apja? Pár éve szingli vagyok, nem tudsz tönkretenni családot. És a barátnőd sem veszítenéd el, mert csak egy általunk kreált fiktív barátnő lenne :) Viszont az idősebb férfi fílinget megtapasztalhatnád ;)
2022. ápr. 29. 06:52
 26/46 anonim ***** válasza:
39%
16 - os: Azért mert te egy "labanc" voltál már tiniként is és már akkor öregemberek nemiszervén ugráltál, nem kéne a kérdezőt is erre biztatnod! Köszönjük... Gondolom, anyádék büszkék lennének rád, ha tudnák, mekkora ribizli a lányuk...
2022. ápr. 29. 07:12
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy szó, mint száz: engedd el! Internetes ismerkedős oldalakon tízezrével vannak a tinilányokra kiéhezett negyvenes pasik! Elég felregisztrálnod, egyből fogsz kapni 100 ajánlatot!
2022. ápr. 29. 07:15
 28/46 anonim ***** válasza:
82%
Igaza van! :)
2022. ápr. 29. 07:18
 29/46 anonim ***** válasza:
35%
Hát akkor szexeljetek.
2022. ápr. 29. 08:21
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Apuka is így néz rád,mint ahogy te? Lehet ő csak a lánya barátnőjét látja benned. Egyrészt nem érné meg beégetni magad nála,másrészt keress máshol,mert nagyon meg leszel bélyegezve,ha kitudódna.
2022. ápr. 29. 08:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!