Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerelmes vagyok a barátnőm...

Szerelmes vagyok a barátnőm apukájába, mit csináljak?

Figyelt kérdés
mindigis az idősebb férfiak vonzodtak, viszont mostanában sokszor elképzelem hogy símogat meg ilyesmi, tudom hogy rossz, de nem tudom mit csinaljak… (én 19 vagyok, ő 47)
2022. ápr. 28. 21:40
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
37%

17:25

Nem mindenki úgy képzeli a szexet, mint te.Van, aki gyengéd szexet akar.Ha egy 19 éves csaj azt akarja simogassa egy majd' 30 évvel idősebb faszi az bizony a szexet jelenti okoska.Hány éves vagy?

2022. ápr. 29. 20:44
 42/46 anonim ***** válasza:
22%
10 éves vagyok. Még csak pelyhedzik a kukim. Bocsánat. A bácsi ne zaklasson privát, legyen szíves
2022. ápr. 29. 20:47
 43/46 anonim ***** válasza:
88%
Ha megtörténik vége a barátságotoknak. Ad2 nagyobbik gond nem is ez, hanem kihatással lesz egész életedre, kikozosítenek miatta. Ha jót akarsz magadnak ne tedd. Az ilyen dolgokat 7 pecsétes titokként kell kezelni, barátnődnek se meséld, szexuális vágy nem tartozik rá. Ink ismerkedj buliba, ahol érettebb férfiak járnak, nincs gond alapvetően önmagában azzal hogy idősebbek jönnek be, viszont ne szolgál ki egyiket se! Érjék el ők hogy tetszenek neked, udvaroljanak! Hidd, el ha valakinek nem csak egy alkalomra kellesz az meg látszik a viselkedésén lehet akármennyi idős.Meg jobb ha te is úgy állsz hozzájuk, ha nem tudod elkepzelni valakivel hosszabb távon akkor te is csak szexre használod őket azt akk nincs sírás h otthagytak...
2022. ápr. 30. 17:22
 44/46 anonim ***** válasza:
15%
A tinipitsa eltunt. Valszeg csak egy ujabb indulatgeneralo kerdest lathattunk...👏
2022. ápr. 30. 17:31
 45/46 anonim ***** válasza:
61%

17:31

Valószínű.

2022. ápr. 30. 20:24
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy rossz? Miért lenne rossz? Azt miért nem írod le?

Ha rossz, akkor tudatosítsd az okát, amit nem írtál le.

Ha egy kicsit meditálsz, és úgy látod, ez mégse rossz, akkor meg tegyél az ügyért.

2022. máj. 1. 07:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!