Ha fiatal lennél és külföldre költöznél, s ott alapítanál családot, megtanítanád a gyerekeidet magyarul?
Figyelt kérdés
Miért?2022. márc. 15. 16:19
41/67 anonim válasza:
Hol jó beugró egy nyelv amit 10-12 millión használnak csak?
42/67 anonim válasza:
41: minél kevesebben beszélnek egx élő nyelvet, annál pofátlanabb árat lehet elkérni tolmácsolásnál vagy call centeres melóban.
43/67 anonim válasza:
42:
Inkább annál kisebb lesz rá az igény. ;)
44/67 anonim válasza:
en se szeretem Mo-t, azert leptem le, de az egyszeruen nem igaz hogy ne lenne szukseg magyarul beszelo emberekre a vilagban. rengeteg nemzetkozi ceg uzletel magyar cegekkel, nekik kellenek a kapcsolattartok, forditok, tolmacsok
45/67 anonim válasza:
#45 nyilván vannak ilyen munkák, de jóval kevesebb mint ahány külföldön élő magyar van, + magyarok is tanulnak idegen nyelvet amin lehet kommunikálni
Azért azt be kell látni, hogy a magyartudás hozHAT hasznot, de azért ennek nagyon kicsi az esélye.
47/67 anonim válasza:
Okvetlenül kellene az anyanyelvét tudnia !
49/67 anonim válasza:
Fogalomtévesztés van sokaknak. Nem az az anyanyelv ami a szülőé. Hanem amit megtanul gyermekkorában.
Úgyhogy nem értem ezt hogy tudnia kell az anyanyelvét. Az lesz az anyanyelve amit megtanul gyerekként.
50/67 anonim válasza:
Mind a 4 gyermekünk beszél magyarul és ennek köszönhetően vissza is tudtunk költözni Magyarországra.
Gyerekeink szeretnek otthon lenni, jó itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!