Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne leállítanom anyámat?

Hogy kéne leállítanom anyámat?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy hízni szeretnék, aminek az okáról nem akarok beszámolni anyámnak. Légyszi ne erről kérdezzetek, ezt már kifejtettem egy másik kérdésben.

A gond az, hogy anya észrevette, hogy hirtelen lett egy kis pocakom, feszülnek rajtam a ruhák, és el akar vinni kivizsgálásra, miközben semmi bajom. Hogy tudnám leállítani anélkül, hogy elmondanám neki az igazat?

18 éves lány vagyok

2022. febr. 22. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
92%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

Javaslom a 32-33 kommentet. Trollocska, csak néha elfelejt nicket váltani, aztán jön a hülye dumával.

2022. febr. 22. 12:47
 22/80 anonim ***** válasza:
90%

21: ráadásul még több regről is nyomja....

Na akkor ennyit a fjordokról. :)

2022. febr. 22. 12:48
 23/80 anonim ***** válasza:
88%
az elso kerdest elolvasva: ne legyel mar hulye
2022. febr. 22. 13:16
 24/80 A kérdező kommentje:

Covid gyanú miatt itthon ülök, azért nem vagyok suliban. És igen, két regem van, mert laptopon be van lépve, és nem tudom annak a jelszavát, egy pedig a telómon van, amikor elmegyek otthonról.

Meg amúgy is, milyen trollkérdés lenne ez? Minek vesződnék ennyit?

2022. febr. 22. 13:21
 25/80 anonim ***** válasza:
74%
Covid gyanúval tuti nem lenne kedved 3500 kalóriát zabálni.
2022. febr. 22. 13:23
 26/80 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el, ha már mindenki ezt mondja hogy ne, akkor ne csináld! A te érdekedben mondják. Egyébként meg ha a másik csaj ennyit tud rólad, biztosan van 1-2 dolog amit te is tudsz róla. Vagy találj ki pletykákat.
2022. febr. 22. 13:48
 27/80 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon nagyon remélem,hogy sikerül felhíznid,és te leszel az iskola szégyene! Sőt,ha van egy kis eszük a "barátnőidnek",leesik nekik,hogy veled bérmit meg lehet tenni,és egész utolsó évedben szivatnak,ahol csak tudnak. Hízz csak nyugodtan! Most csinálsz magadból csicskát!

Ja és csak megemlíteném,hogy ha van is nála olyan kép,vagy bármi,ami nem publikus,simán feljelenthetnéd,ha kiteszi bárhova. De neked eszed semmi,inkább behódolsz!

2022. febr. 22. 13:55
 28/80 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy nem most fogsz rájönni, mekkora hülye voltál, hanem majd 10 év múlva, de addigra már késő, mert meg fognak látszódni rajtad a plusz kilók nyomai. Ha szerencséd van, és visszafogysz, talán a hasadon a bőr nem fog lógni, de a melleidtől elbúcsúzhatsz. Úgy fognak lógni, mint szatyor a kezedben. Tudom, mert nekem is volt ekkora súlyfeleslegem, amit 20 évesen leadtam. Mindenem csupa narancsbőr, ez már sose tűnik el!

Ráadásul nagyon nehéz fogyni, sokkal nehezebb, mint most telezabálni magadat. Az első hetekben a falat fogod kaparni, és küzdhetsz, hogy újra a régihez hasonló legyél.

Ennyire csökkentagyú komolyan nem lehetsz, hogy egy másik idióta miatt, akit ezután az életben nem kell majd nézegetned, tönkreteszed a tested!

Mondd neki azt, hogy elérted a 20 kilót. Ha le akar méretni, rejts el magadon apróbb súlyokat, vagy nem tudom, találj ki valamit. Mondd azt, hogy akármennyit eszel, nem tudsz tovább hízni. Ha meg nagyon szivat a csaj, mi akadályoz meg, hogy itt-ott te is kitolj vele?

Egy évet simán ki lehet bírni, engem is sokat gyötörtek. Ha vége az évnek, feléjük se nézel. Vagy kérj segítséget a szüleidtől, menj át másik suliba, de ne hízz meg!

2022. febr. 22. 13:59
 29/80 anonim ***** válasza:
95%

nem tudom annak a jelszavát

Aham, és nyilván a mailcímedet sem, hogy új jelszót kérj.

2022. febr. 22. 14:11
 30/80 anonim ***** válasza:
100%

Korai esti mese lett ez....

Pedig a tv-maci még alszik. :-D

2022. febr. 22. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!