Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kéne leállítanom anyámat?

Hogy kéne leállítanom anyámat?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy hízni szeretnék, aminek az okáról nem akarok beszámolni anyámnak. Légyszi ne erről kérdezzetek, ezt már kifejtettem egy másik kérdésben.

A gond az, hogy anya észrevette, hogy hirtelen lett egy kis pocakom, feszülnek rajtam a ruhák, és el akar vinni kivizsgálásra, miközben semmi bajom. Hogy tudnám leállítani anélkül, hogy elmondanám neki az igazat?

18 éves lány vagyok

2022. febr. 22. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
95%

Jaa, plusz 20 kiló, azt hittem kevesebb. Nem vagy normális. 20 kg rengeteg. Pláne, hogy azt csak nagyon egészségtelen életmóddal tudod elérni tanév végéig. Mindegy, ha ennyi eszed van, hogy vállalod az egészségügyi kockázatokat meg a striás kinyúlt bőrt életed végééig, akkor hajrá. (És tudom mekkora egy 70 kilós nő, hidd el, attól még hogy nem látod rajtuk, van bajuk. PCOS, IR, ezek népbetegségek.)

Anyuddal nem tudsz mit csinálni, ha a normál alaktú lányom 20 kilót hízna, én is kilennék. Azt számold bele, hogy nem lesz olyan künnyű visszafogyni. Én pl 18 éves koromig 50 kg voltam, aztán felnőttem, lelassult az anyagcserém, és 1 év alatt feljött 10 kg. A legrosszabb korban akarsz elhízni, mert kb ilyen korban (kamaszkor végén) amúgy is lassul egy nagyot az anyagcsere. Nagyon kemény lesz vissza fogyni. (7-es voltam)

2022. febr. 22. 11:53
 12/80 anonim ***** válasza:
94%
Pszichiáterhez menj, de azonnal!
2022. febr. 22. 11:55
 13/80 anonim ***** válasza:
87%
Inkább a poklot választanám, mint 20 kiló pluszt.
2022. febr. 22. 11:59
 14/80 anonim ***** válasza:
95%
Ne anyádat állítsd le, hanem saját magadat! :)
2022. febr. 22. 12:00
 15/80 A kérdező kommentje:
Nem fogok egész nap a mekiben ülni.. Csak el kell érnem a napi 3400 kalóriát, amit már kezdek megszokni. Ez azért annyira nem egészségtelen
2022. febr. 22. 12:28
 16/80 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, volt nyilvános súlymérés? Én a helyedben elkezdenék gyúrni, az izmos csajok vékonyak és nehezek. Oké, egy pici háj is kell 20 kilóhoz, de az nem nagy tétel. Ha igazán arcul akarod csapni az osztálytársadat formás izmos testtel és 20 kilóval többel lennél te a "nagy vesztes". Köpni nyelni nem tudna. Meg a pasik se amikor nyáriruhára öltözöl:D
2022. febr. 22. 12:35
 17/80 anonim ***** válasza:
91%
4-5 hónap alatt nem lehet 20 kiló izmot felszedni, max 2-3-at. A többi zsír lesz. De nem is ez a baj. Kiszámoltad kérdező, hogy mi történik, ha nem sikerül utána megállnod az evést? Ha közel ugyanilyen mértékben viszel be kalóriákat, akkor év végére már nagyon kövér leszel.
2022. febr. 22. 12:38
 18/80 A kérdező kommentje:
16: barátnők előtt volt, igen. 51 voltam fehérneműben.
2022. febr. 22. 12:41
 19/80 anonim ***** válasza:
87%
Kívánicsan várom, miért nem vagy ma pl suliban. NEm fért fel a segged a buszra?
2022. febr. 22. 12:43
 20/80 anonim ***** válasza:
93%
Milyen barátnők? Te csak a kutyájuk vagy, semmi más. Birka. 😂😂
2022. febr. 22. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!