Hogy kéne leállítanom anyámat?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy hízni szeretnék, aminek az okáról nem akarok beszámolni anyámnak. Légyszi ne erről kérdezzetek, ezt már kifejtettem egy másik kérdésben.
A gond az, hogy anya észrevette, hogy hirtelen lett egy kis pocakom, feszülnek rajtam a ruhák, és el akar vinni kivizsgálásra, miközben semmi bajom. Hogy tudnám leállítani anélkül, hogy elmondanám neki az igazat?
18 éves lány vagyok
2022. febr. 22. 10:20
51/80 A kérdező kommentje:
Csak figyeljetek :D
49: ez a megoldás a problémára, nagyon biztos vagyok magamban most
2022. febr. 23. 17:29
52/80 anonim válasza:
Hogy a szarba tervezel nyár elejéig 2x13 kilót felszedni? :D taníts
53/80 A kérdező kommentje:
A következő 13-ra szalagavatóig van időm
2022. febr. 23. 17:39
55/80 A kérdező kommentje:
Evőverseny. Annyira beképzelt, hogy azt hiszi apró törékeny csajként le tud győzni annak ellenére, hogy egész nap túleszem magam egy ideje. És a vicces az, hogy ő jött ezzel az ötlettel.
ui: remélem amúgy nem bukkannak rá erre a beszélgetésre :D az elég ciki lenne
2022. febr. 23. 17:59
56/80 anonim válasza:
Amúgy nem tudom ki mit gondol, de szerintem nagyon gyerekes vagy kérdező... Sőt még a gyerekek is okosabbak 😥
57/80 anonim válasza:
Őöö, nem tudom, észrevetted-e, de az evőversenyeket majdnem mindig vékony emberek szokták nyerni, és erre van tudományos magyarázat is: nem az a lényeg, hogy mekkora a gyomorméreted általában, hanem hogy mennyire tud kitágulni a gyomor. Akinek kevés zsigeri zsírja van, annak a gyomra jobban ki tud tágulni, mint annak, aki ki van bélelve, mert a zsír elfoglalja a helyet. Csak mondom.
58/80 anonim válasza:
Másik kérdés és ez alapján azt mondhatom, hogy megérdemled a sorsod.
59/80 A kérdező kommentje:
58: Ezt kifejtenéd?
2022. febr. 23. 19:17
60/80 anonim válasza:
Lefordítom az 58-at, hogy a borsónyi agyaddal értsd: buta vagy, mint a tök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!