Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megverni a gyereket....

Nagyon megverni a gyereket. Belefér?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdésnél egy apa azt írta ki, hogy miután a 17 éves fia csúnyán beszólt az anyjának, nagyon megverte.

Számomra döbbenetes, hogy a válaszok 90 százaléka szerint ez rendben van.

Tehát nem azt írta az illető, hogy megütötte, pofon ütötte, hanem nagyon megverte.

Ez komolyan ennyire elfogadott?

Ha a szomszédomat nagyon megverem, az bűncselekmény, ha a saját gyerekemet, az rendben van??

Le vagyok döbbenve.

Nekem is van gyerekem, mondott meg csinált is már hajmeresztő dolgokat, de ha én nagyon megverném mérgemben, a saját kezemet törném el.

Ennyire nincs az embereknek eszköze a gyereknevelésben?

2022. febr. 22. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
73%
Az apjának meg lehetne annyi esze, hogy nem veri agyon😊 Nem támogatom ahogy a gyerek beszél, de azt sem ahogy reagáltak rá.
2022. febr. 22. 13:10
 42/69 anonim ***** válasza:
59%

42!

Én sem, de nyilván elborult az agya. Addig nem tudni te hogy reagálsz, amíg nem kerülsz pont ugyanabba a helyzetbe a valóságban.

2022. febr. 22. 13:12
 43/69 anonim ***** válasza:
84%

Igen ezt értem, és sehol se írtam hogy én mennyivel jobban reagáltam volna. Az zavar, hogy sokan tapsolnak ennek.

Ugyanúgy nem tudhatjuk azt sem, mi vezetett el odáig, hogy a gyerek ezt mondja. Őt se védem, mert tudom hogy ebbe ezt fogják belelátni. De nem is ez a sztori ami kiakaszt, hanem hogy mennyi ember számára alap verni egy gyereket.

2022. febr. 22. 13:15
 44/69 anonim ***** válasza:
25%
Nem, nem azt írták, hogy alap verni egy gyereket. A válaszok erre az egy szituációra érkeztek. Ebben az esetben teljesen érthető, ha lekevert neki egyet az apja.
2022. febr. 22. 13:17
 45/69 anonim ***** válasza:
79%
ahol odaig fajult a dolog hogy a gyerek a sajat anyjat leku/rvazza, ott sokkal hamarabb lett elrontva valami, es nem fog javitani a helyzeten ha 17 evesen felholtra van verve
2022. febr. 22. 13:18
 46/69 anonim ***** válasza:
85%
Rendben, számomra továbbra is kiakasztó, mert szerintem nem létezik olyan szitu amire a testi bántalmazás lenne a megoldás. És a figyelmeztető pofon illetve agyon verés között azért van különbség. Legyenek következményei, de én szerintem ezzel csak mélyebb kerül lelkileg és sehogyse a megoldás fele tartanak. De ki ahogy érzi.
2022. febr. 22. 13:20
 47/69 A kérdező kommentje:
45, de épp ez az, hogy nem csak lekevert neki egyet, hanem saját bevallása szerint nagyon megverte.
2022. febr. 22. 13:22
 48/69 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, azt nem tudjuk konkrétan mit jelent. Lehet csak egy oltari nagy pofont.
2022. febr. 22. 13:24
 49/69 anonim ***** válasza:
82%
Azért aki egy ösztönállatot összemér egy elvileg döntésképes emberrel, ott gondok vannak. Kicsit érdekes vagy te is kérdező, hogy a normális kommentekre nem reagálsz érdemben semmit, de az ilyen agyatlanokra meg igen. A kutyát ha megvered nem fog fel belőle mást, csak azt, hogy genyóztál vele, ellenben egy 17 éves bőven rendelkezik annyival, hogy nem qrvázhat le senkit csak úgy. Nem, nem kell rommá verni, de ugyan mutass már egy ember, aki faarccal eltűrné, hogy ilyet vágjon hozzá a gyereke! Oké, manapság hatalmas divat a szülőket minden sz.rnak és szemétnek elhordani, de azért vegyen szerintem mindenki magából vissza, aki úgy gondolja, hogy egy gyerek bármit megengedhet magának, a szülőnek meg csak kussolnia van joga és tűrni, tűrni és csak tűrni.
2022. febr. 22. 13:25
 50/69 anonim ***** válasza:
80%
Én nem látok olyan kommentet, hogy tűrni kéne ahogy a gyerek beszél. Nyilván engem is felbosszantana de ha csak agyon veréssel tudom megmutatni hogy mi a rend, akkor ott mindkét fél hibás.
2022. febr. 22. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!