Nagyon megverni a gyereket. Belefér?
Egy előző kérdésnél egy apa azt írta ki, hogy miután a 17 éves fia csúnyán beszólt az anyjának, nagyon megverte.
Számomra döbbenetes, hogy a válaszok 90 százaléka szerint ez rendben van.
Tehát nem azt írta az illető, hogy megütötte, pofon ütötte, hanem nagyon megverte.
Ez komolyan ennyire elfogadott?
Ha a szomszédomat nagyon megverem, az bűncselekmény, ha a saját gyerekemet, az rendben van??
Le vagyok döbbenve.
Nekem is van gyerekem, mondott meg csinált is már hajmeresztő dolgokat, de ha én nagyon megverném mérgemben, a saját kezemet törném el.
Ennyire nincs az embereknek eszköze a gyereknevelésben?
Persze, meg kellett volna simogatni a fejét, hogy: "jól van kisfiam, ügyes voltál." Te is el vagy b@szva rendesen. 😂😂
Persze, akit nem vertek, az el van b*szva. Biztos.
Én nő vagyok - fiúgyerekkel keményebb, nekem is kamasz fiam van - engem se vertek és nem qrvaanyáztam a szüleimnek. Érdekes. Amúgy a fiam sem.
Férjemet és a bátyját is néha fapapuccsal csapkodta fejbe anyuka. Férjem rendes ember lett abszolút. Na nem ettől. Bátyja egy piás tróger. Akkor jó a fejbecsapkodás vagy sem...?
32
Nem ezt írtam 🤷🏻♀️ De ha erőszakkal “nevelsz” azzal csak elcseszettebb lesz a gyerek. Lehetnek a tetteknek következményei anélkül is, hogy agyonvered a másikat. Ha neked ez a megoldás, rendben, de azért ne állítsuk be normálisnak a bántalmazást.
38!
Az ugye még van, hogy amíg egy állat ösztönlény, addig az ember gondolkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!