A szülők a gyerekeiket normális esetben hány éves korukig szokták veréssel fenyegetni vagy megverni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 18:15
1/15 A kérdező kommentje:
Mert már unom hogy 19 éves vagyok aztán az anyám folyton arról beszél hogy legszívesebben jól megverne meg hogy jól meg kéne verni, az apám meg egy vadállat aki ritkán cselekszik, de ha begurul elég durva vadállat tud lenni
2015. júl. 23. 18:16
2/15 A kérdező kommentje:
Csak az utálatot kapom itthon szóval jó lesz elköltözni amint lehet
2015. júl. 23. 18:17
3/15 anonim válasza:
Soha nem szabadna testi és lelki fenyegetéssel élni..
4/15 anonim válasza:
Szia énis igy vagyok...elakarok menni amint lehet....megkell védened magadat..
5/15 anonim válasza:
19 éves vagy, meddig akarsz otthon élni?
20 felett már nem egészséges...
6/15 anonim válasza:
Azóta, amióta ők ezt nem gondolják komolyan. Saját problémáik vannak, valami nem teszik nekik, nem kell hogy csinálj bármit is, ott vagy, és egyből durva bánásmód. Tudom mi ez, hidd el. De neked van a több eszed, mint feltetted a kérdést, tudod hogy nem helyes, tudod hogy nehéz nem foglalkozni velük, de miért vennéd magadra? Úgy sem tesz semmit! És te is tudod. Te Döntésed hogy viszoszulsz ahhoz amit meg sem érdemelsz. Talán sehogy sem kellene, csak mosolyogj nekik, mikor szidnak. Semmi mást. És a legfőbb, hogy magadba is mosolyogj!!!!!!! Nem fogod elérni amit tudom hogy megfogsz ha csak kívűl mosolyogsz. Bízz bennem!
7/15 anonim válasza:
Testi-lelki terrorban tartani a gyereket egyáltalán nem normális semmilyen korban.
8/15 anonim válasza:
Normális esetben soha, mert a verés nem megoldás semmire. Már régen le kellett volna lépned tőlük, tíz ismeretlennel összeköltözni is jobb, mint ilyen szülőkkel élni. Ne várd, hogy valaha is jobb lesz, sajnos nem fog változni a helyzet, pozitív irányba legalábbis biztosan nem.
9/15 anonim válasza:
amíg meg nem védi magát, vagy vissza nem üt.
tapasztalat.
10/15 anonim válasza:
nem normális dolog verni a gyereket... engem nem vernek, és engem arra is tanítottak, hogy az rossz dolog. szerintem ez a normális. szerintem a gyerekverés olyan, mint az állatkínzás: borzasztó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!