Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők a gyerekeiket normáli...

A szülők a gyerekeiket normális esetben hány éves korukig szokták veréssel fenyegetni vagy megverni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 18:15
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nem tudom mi számít normális esetnek, engem 13 éves koromig vertek, az öcsém most 12, őt még verik.

14L

2015. aug. 2. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsó, védd meg!

mi is megvédtük egymást tesómmal, amikor már nagyobbak voltunk és nem kicsi naívak.

2015. aug. 2. 12:13
 13/15 anonim válasza:

Utolsónak: 11. vagyok

Megvédeném, ha tudnám, de mindig akkora baromságokat csinál, hogy én is megértem a szüleimet hogy elverik nadrágszíjjal. 2 napja pl tönkretette a botmixert.

2015. aug. 2. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Normalis esetben 0 :)

Nem azt mondom hogy egyszer-egyszer nem kell elhelyezni egy fenekrecsapast egy gyereknel de a "veres", vagyis az a fegyelmezes ami fajdalom okozasaval torteno buntetesre iranyul, allatoknak valo nem embereknek.

Amikor fenekrecsapsz a gyereknel, vagy kap egy szuloi pofont, az soha nem akkora hogy "fajjon", az egy lelki sokk arra, hogy most mar aztan igazan atlepte a hatart (es eppezert NAGYON ritka es indokolt esetben van csak helye, kulonben a lenyeget veszti el), de soha nem iranyul konkret fajdalomokozas altali buntetesre.

2016. jan. 26. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:

egy botmixert biztos nem szánt szándékkal tett tönkre

valszeg csinálni akart valamit

vagy kíváncsi volt

játszott

én betiltanám a verést ha lehetne

2016. jan. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!