A szülők a gyerekeiket normális esetben hány éves korukig szokták veréssel fenyegetni vagy megverni?
Nem tudom mi számít normális esetnek, engem 13 éves koromig vertek, az öcsém most 12, őt még verik.
14L
utolsó, védd meg!
mi is megvédtük egymást tesómmal, amikor már nagyobbak voltunk és nem kicsi naívak.
Utolsónak: 11. vagyok
Megvédeném, ha tudnám, de mindig akkora baromságokat csinál, hogy én is megértem a szüleimet hogy elverik nadrágszíjjal. 2 napja pl tönkretette a botmixert.
Normalis esetben 0 :)
Nem azt mondom hogy egyszer-egyszer nem kell elhelyezni egy fenekrecsapast egy gyereknel de a "veres", vagyis az a fegyelmezes ami fajdalom okozasaval torteno buntetesre iranyul, allatoknak valo nem embereknek.
Amikor fenekrecsapsz a gyereknel, vagy kap egy szuloi pofont, az soha nem akkora hogy "fajjon", az egy lelki sokk arra, hogy most mar aztan igazan atlepte a hatart (es eppezert NAGYON ritka es indokolt esetben van csak helye, kulonben a lenyeget veszti el), de soha nem iranyul konkret fajdalomokozas altali buntetesre.
egy botmixert biztos nem szánt szándékkal tett tönkre
valszeg csinálni akart valamit
vagy kíváncsi volt
játszott
én betiltanám a verést ha lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!