Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megverni a gyereket....

Nagyon megverni a gyereket. Belefér?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdésnél egy apa azt írta ki, hogy miután a 17 éves fia csúnyán beszólt az anyjának, nagyon megverte.

Számomra döbbenetes, hogy a válaszok 90 százaléka szerint ez rendben van.

Tehát nem azt írta az illető, hogy megütötte, pofon ütötte, hanem nagyon megverte.

Ez komolyan ennyire elfogadott?

Ha a szomszédomat nagyon megverem, az bűncselekmény, ha a saját gyerekemet, az rendben van??

Le vagyok döbbenve.

Nekem is van gyerekem, mondott meg csinált is már hajmeresztő dolgokat, de ha én nagyon megverném mérgemben, a saját kezemet törném el.

Ennyire nincs az embereknek eszköze a gyereknevelésben?

2022. febr. 22. 10:16
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire. Mert egy követ nem biznek a legtöbb emberre.
2022. febr. 22. 10:19
 2/69 anonim ***** válasza:
67%

Melyik volt az a kérdés?

Belinkelhetted volna.

2022. febr. 22. 10:30
 3/69 A kérdező kommentje:
2022. febr. 22. 10:31
 4/69 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom az ilyen embereket. Nyilván őket is verték.

Engem nem bántottak soha, én se a sajatomat. Létezik a fegyelmezésnek más módja is.

2022. febr. 22. 10:39
 5/69 anonim ***** válasza:
24%
Megérdemelte a gyerek a verést. Azt mondta az anyjának hogy k*rva, ezért mit kell volna kapnia, egy tábla csokit? Nem, egy orbitális nagy verést kapott helyette. Úgy kikapott, hogy félelmében otthonról is elmenekült, így is kell, az apja legalább kiérdemelte a tiszteletet a fia iránt.
2022. febr. 22. 10:42
 6/69 anonim ***** válasza:
28%
Meg érdemelte a verést. Amúgy a nagyon megverni egy relatív fogalom,kinek mi a nagyon. Lehet meg is rugdosta a gyereket amikor már a földön volt,De lehet hogy neki a nagyon az kb 4 ütés.
2022. febr. 22. 10:45
 7/69 A kérdező kommentje:

Az aztán szülő, aki így tudja elérni, hogy tisztelője a fia, ha megveri….az szép.

Véletlenül se a példamutató életével, ahogy dolgozik, ahogy a családjával bànik.

2022. febr. 22. 10:46
 8/69 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy az nem volt benne apu hogy beszél anyuval. Szerintem sokat szàmit mit lát tanul otthon egy gyerek.
2022. febr. 22. 10:47
 9/69 anonim ***** válasza:
17%

Nem lett nagy baja,legalább a tisztelet meg lesz.

Engem is sokszor vertek,a tesómat is.Tisztelettudó lettem, nem lett semmi bajom tőle.

2022. febr. 22. 10:48
 10/69 A kérdező kommentje:
10, mert ha nem vernek titeket, nem lettél volna tisztelettudó?
2022. febr. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!