Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni, ha mozaikc...

Mit lehet csinálni, ha mozaikcsaládban a férjem féltékeny a gyerekemre?

Figyelt kérdés

15 éve vagyunk házasok, az utóbbi időben vettem észre, hogy csúnyán odaszól a gyereknek, puffog a semmit, tiszta hiszti lesz, ha itthon van a lányom.

Nagy nehezen kibökte, hogy az a baja, hogy minden ki van neki fizetve, oda van adva első szóra és hogy más gyerekek dolgoznak már középiskola alatt, a lányom már egyetemista, de hírből sem ismeri a munkát és hogy biztos benne van havonta 100 ezer forintban. Hát nem akartam mondani, hogy azt a százezret nyugodtan megszorozhatja... De ez sem nekem, sem a lányomnak nem teher, anyagilag belefér.

Nem züllik, hanem tanul. Amikre költ, azok meg olyasmik, amikre én is költök.

Mondtam a férjemnek, hogy ne foglalkozzon már ezzel, csak magát idegesíti vele. Az is a baj szerintem, hogy neki saját gyereke nincsen, a családi körülményei pedig gyerekkorában nagyon rosszak voltak.

2022. febr. 20. 15:20
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
16%
Nem baráti körben, nyuszi. De azért az embernek általában van olyan barátja, akivel van olyan bizalmas viszonya, hogy beszélhet vele a problémáiról. Ha neked senki, akkor azon is érdemes gondolkodni.
2022. febr. 20. 17:42
 42/56 A kérdező kommentje:
Számon ne legyek már kérve, hogy minek merem használni az oldalt. Ha nem tetszik a kérdésem, minek írsz hozzá?
2022. febr. 20. 17:53
 43/56 anonim ***** válasza:
13%
Ez ugyan az az ember vagy 3 oldal óta.Trollkodik.Csak jelentsd be és hagyd figyelmen kívül.Vasárnap van,majd lövik a pizsit a sok gyereknek 8-9 körül,addig mindig sok a bosszantó,kötekedő kiskorú.
2022. febr. 20. 17:56
 44/56 anonim ***** válasza:
86%
Én amikor egyetemista voltam, nem vettek fel koliba, pedig sok olyan embert felvettek, akik sokkal jobban álltak, mint mi, na mindegy. Az albim full távol volt az egyetemtől, hogy ne legyen drága. Így volt 40 ezer egy szoba havonta, plusz minimum a rezsi mindig volt 13-14 ezer forint. Havi bérletem 4500, ha hazamentem a távolságibuszom odavissza 3000 kb 2x havonta, ez már így kb 60 ezer, és heti 10 ezer Ft kajára, igy kaptam havi "100ezret". Cigiztem is, szórakozni nem jártam el, kávét se ittam nagyon, max automatásat, ilyenek, hogy beüljek a "mekibe, gyrosozni" kb soha nem volt, diákmunkáztam, meg voltam gyakornok, de ugye nappaliban voltam, tanulni kellett mint állat, nem kerestem szrrá magam, épp kijöttem egy hónapban. Sajna ha nem vesztek fel koliba, 50-60at eleve számolhatsz a láthatásra, elég nagy szívás
2022. febr. 20. 18:03
 45/56 anonim ***** válasza:
30%
Nem igazán értem, 15 éve házasok vagytok, külön kasszán és ez most lett probléma? A férjed csóró hozzád képest vagy nem tudod knyitni a szád, hogy ez a te pénzed, te gyereked? Ráadásul a gyerekedet zaklatja és te csak állsz és nézed, ennyire szerencsétlen vagy?
2022. febr. 20. 18:34
 46/56 A kérdező kommentje:

Azért az utóbbi években lett ez probléma, mert a mostani költségei a lányomnak sokszorosa ahhoz képest, amennyit kamaszként, vagy kisgyerekként ráköltöttünk (az apjával).

Igen, én keresek többet.

Nem, nem csak nézem, mint írtam, beszéltünk már erről többször. A lányomról lepereg igazából, néha visszaszól kettőt, de nem érdekli különösebben.

2022. febr. 20. 18:37
 47/56 anonim ***** válasza:
96%
Hát nyilván drágább az egyetemi élet, ha nem laktok amúgy is abban a városban. Aki egyetemi városban lakik és ott is megy el egyetemre annak pl tök jó. Eleve a kolit meg az albit fizetni kell, gimiben azért nem fizetsz.
2022. febr. 20. 18:41
 48/56 anonim ***** válasza:
85%

Persze,hogy drágább és csak azért mert felnőtt ha megteheted hogy fizeted a dolgait és nem is jelent neked ez hátrányt vagy problémát miért ne tehetnéd meg.A gyereked,az ember a gyerekeiért miért is ne tenne meg bármit bármeddig,ha módjában áll..

Nem attól leszel f*sza szülő (hiába pampogja ezt sok ember),hogy betölti a 18-at és csupasz seggel a nagy világba állítod,hogy menj el dolgozni,járj iskolába mellette és oldd meg a gondjaid egyedül.Meg lehet,nem erről van szó,de nem egyszerű,nem kellemes és egy életre nyomot tud hagyni az emberben,hogy elfújta a szülinapi gyertyát és onnantól ő egy nem kívánatos személy otthon.

És,hát..össze gyűlik minden 2 fizetés között az a 100.000 forint egy felnőtt nőre nem egy olyan "mi kerül annyiba?" kérdést igénylő összeg.

Eü cuccok (női dolgok,sampon & balzsam,tusfürdő,izzadás gátló minimum),maga az egyetem,valakinek a bérlete is a közlekedő eszközökre elvisz sok pénzt,néha azért neki is adsz oda hogy ne üres zsebbel mászkáljon..össze gyűlik az anélkül is,hogy bármi káros szenvedélye lenne vagy szórná feleslegesen a pénzt össze-vissza.

2022. febr. 20. 19:11
 49/56 anonim ***** válasza:
96%
Juuj, a kérdező elvárja a férjétől, hogy viselkedjen felnőtt módjára és ne úgy, mint egy taknyos kölyök. És, bszki! Mer a gyerekére költeni a saját pénzéből, mert a legjobbat akarja neki. Hallatlan! 😱
2022. febr. 20. 20:38
 50/56 anonim ***** válasza:
9%
Valaki ennyire unatkozzon, az azért komoly.
2022. febr. 21. 00:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!