Szerintetek mennyire működőképes a mozaikcsalád ha csak apuka oldaláról van egy hozott, "hétvégi" gyerek, illetve a többi közös?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2020. szept. 19. 09:15
1/10 anonim válasza:
Ez nagyon család- és hozzáállás függő. Ha a szülők és az új partner nyitottak, intelligensek, normálisak, nem boxkesztűnek használják a gyereket, akkor működőképes. Ha bárki nem tudja kezelni a helyzetet, akkor mindenkinek rossz lesz. Te ismered a szereplőket és a hozzáállásukat, ezért te tudod ezt eldönteni.
2/10 anonim válasza:
Én nem láttam még működő példát, de biztos van olyan, amiről az 1-es ír...
Ez a mozaikcsalad dolog a mai kor vívmánya, nincs még elegendő tapasztalat, de tény, hogy amikor emberek rá vannak erőszakolva olyan kapcsolattartásra, amit egyébként a hátuk közepére se kívánnak, ott maximum racionális alapon dönthetnek úgy, hogy normálisak lesznek egymással, de érzelmileg sztem mindig marad tüske, főleg gyerekeknél. Biztosan le leszek pontozva, de én magam is szívesen látnék működő példát, ahol tényleg őszinte szeretet van a felek között.
6/10 anonim válasza:
Intelligens embereknél működik.
7/10 anonim válasza:
Miért kellett mindenkit lepontozni?
Igen is,működhet,ha azok az emberek intelligensek.
8/10 anonim válasza:
Ez nem intelligencia kérdése, hanem az észé. Okos nő nem kezd gyerekes pasival, ha ő maga gyerektelen,
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. Adott esetben az a felállás hogy az ex és az új feleség ki nem állhatják egymást, az ex meg az apuka úgy vannak, mint a kutya meg a macska, tehát ha mondjuk meg is tudnak egyezni valamiben akkor utána héten tuti egymásnak esnek, de minimum mikor láthatás van az mindig vitába torkollik, emiatt az új feleség se szívleli nagyon a gyereket se. Az első gyerek meg féltékeny a féltesókra
2020. szept. 19. 16:03
10/10 anonim válasza:
Én nem tudnék utálni egy gyereket, még akkor sem ha nem kedves velem, mert nagyon szeretem a gyerekeket, másokét is. Inkább sajnálnám azt a kicsit és segítenék a szülőknek is, hogy tudják kezelni a helyzetet, vagy segítenék a gyereknek. Persze hogy féltékeny a gyerek, ki ne lenne az, neki elveszett a családja, míg a féltesóknak ott van apa-anya-gyerekek, ahogy a mesekönyvekben is szerepel a család...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!