Anyukámat hogyan lehetne megnyugtatni, vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Harminc éves vagyok és több éve bejelentettem már a családban, hogy nem szeretnék gyereket. Anyukám ezt elég rosszul éli meg és lépten-nyomon pótunokákat keres. Kolléganői gyermekeivel és a barátnői unokáival is úgy viselkedik, ha a nagymamájuk lenne. Ez egy bizonyos kereten belül elmegy, de kezdem kicsit kellemetlennek érezni már ezt. Mit lehet ilyenkor tenni?2022. febr. 16. 16:51
31/40 anonim válasza:
SOHA nem volt ilyen, hogy nem kellett bejelentkezni! LEgalábbis kulturált emberek között...
Már 50 éve is volt telefon, azelőtt meg írtak levelezőlapot, vagy táviratot.
De manapság, mikor mindenkinek van mobilja ez nem kérdés...
32/40 A kérdező kommentje:
Nagyim is ugyanilyen volt, hogy sehová nem szólt, csak ment és szomszédolt.
2022. febr. 16. 19:59
33/40 anonim válasza:
Hát magyarázd el nekik, hogy anyukád egyelőre nem tudta feldolgozni, hogy te nem akarsz gyereket, és így próbál kompenzálni. Előbb-utóbb remélhetőleg belenyugszik, és akkor visszavesz.
34/40 anonim válasza:
Akkor szólj apádnak, hogy állítsa le. Itt az "unokázás" valójában csak jó kifogás arra, hogy betolakodjon más emberek életébe. Foglalja el magát, ne másoknál alkalmatlankodjon ilyen-olyan indokkal.
35/40 anonim válasza:
Az ő dolguk, hogy ne engedjék be! Nem neked kell anyát nevelned!
Ez a kérdező válaszai nyomán annyira bizarrá kezd válni, hogy most már én is azt mondom, hogy kamu.
36/40 anonim válasza:
Tök fura, ha pároknál van probléma, mindig a vérrokonnak kell szólnia, itt meg mehet szemtől-szembe a konfrontáció? Fene sem igazodik ki ezeken.
37/40 anonim válasza:
Mondd meg apadnak h kicsit gyakrabban legyen unga-bunga.. 😂😂😂
38/40 anonim válasza:
Nem kell ebbe beleszolni szerintem, felnött emberek.
40/40 anonim válasza:
de ez másokat zavar, hogy túlságosan betolakszik az életükbe ezáltal. - és? NEKED semmi dolgod ezzel.
Aki nem tudja leállítani őt, az az Ő problémája. Velem ezt nem tehetné, mert a harmadik alkalom után elmondanám neki, mi merre hány méter.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!