Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámat hogyan lehetne...

Anyukámat hogyan lehetne megnyugtatni, vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Harminc éves vagyok és több éve bejelentettem már a családban, hogy nem szeretnék gyereket. Anyukám ezt elég rosszul éli meg és lépten-nyomon pótunokákat keres. Kolléganői gyermekeivel és a barátnői unokáival is úgy viselkedik, ha a nagymamájuk lenne. Ez egy bizonyos kereten belül elmegy, de kezdem kicsit kellemetlennek érezni már ezt. Mit lehet ilyenkor tenni?
2022. febr. 16. 16:51
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
65%
#5-nél a PONT! :)
2022. febr. 16. 17:43
 12/40 anonim ***** válasza:
94%
"Kedves kolléganőm, ha neked sok az, hogy az anyám beletolakszik az életedbe, akkor kérlek neki jelezd. Köszönöm."
2022. febr. 16. 17:45
 13/40 A kérdező kommentje:
#8 Honnan vetted ezt a sok marhaságot? Sem nem özvegy, sem nem magányos, apámmal is jól megvannak, csak a nagymamai ösztöneinek nem tud parancsolni. Szeretne unokázni, viszont az nincs így keres máshol, csak ez elég kellemetlen azon embereknek, akik gyerekeivel ennyire belsőségesen viselkedik. Igen, ezek az emberek szóltak nekem, hogy próbáljak meg beszélni vele emiatt.
2022. febr. 16. 17:47
 14/40 anonim ***** válasza:
92%
13: te meg mondd meg nekik, hogy nem vagy az anyád gyámja, beszéljék meg közvetlenül vele!!!
2022. febr. 16. 17:57
 15/40 anonim ***** válasza:
91%
Miféle helyzetben kerül ő össze kolléganő gyerekével meg barátnő unokájával? Ne hívják meg! Ne veled oldassák meg az ő problémájukat!
2022. febr. 16. 17:58
 16/40 anonim ***** válasza:
87%
15: na igen.... én sem értem, hol mászik rájuk... Elmegy a kolléganő lányához/unokájához, amikor az is ott van, vagymi...???
2022. febr. 16. 18:01
 17/40 anonim ***** válasza:
70%

Persze, becsenget: Megjött a nagyi, ide-ide kisunokák!

Kérdező, az, hogy téged valaki ilyennel keressen meg, pont akkora kamu, mint a "nagymamai ösztön" :)

2022. febr. 16. 18:29
 18/40 anonim ***** válasza:
67%
17: ÉN is így gondolom... :))
2022. febr. 16. 18:30
 19/40 anonim ***** válasza:
91%
Miért neked kellene beszélned velük? Ezek cselekvésképtelen, fogyatékos, gyámságra szoruló, netán néma emberek?
2022. febr. 16. 18:55
 20/40 anonim ***** válasza:
76%
Én is egyetértek, hogy ez nem a kérdező dolga, hogy az anyukája hogyan viselkedik másokkal. Akkor sem, ha közvetve a kérdező az oka. Bár nem értek egyet azzal, hogy ne akarjon valaki gyereket, neked jogod van így gondolni és így élni. Ha másnak ez nem tetszik vagy problémája van vele, az már az ő problémája, nem a tied!
2022. febr. 16. 19:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!