Anyukámat hogyan lehetne megnyugtatni, vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Harminc éves vagyok és több éve bejelentettem már a családban, hogy nem szeretnék gyereket. Anyukám ezt elég rosszul éli meg és lépten-nyomon pótunokákat keres. Kolléganői gyermekeivel és a barátnői unokáival is úgy viselkedik, ha a nagymamájuk lenne. Ez egy bizonyos kereten belül elmegy, de kezdem kicsit kellemetlennek érezni már ezt. Mit lehet ilyenkor tenni?2022. febr. 16. 16:51
21/40 anonim válasza:
Kérdező, apád miért nem veszi kezelésbe anyádat? :-DDD
22/40 anonim válasza:
Na, megint egy újabb kamu kérdés. 😂😂
23/40 anonim válasza:
22: itt az este, érkezett a Tv-Maci... :)))
24/40 A kérdező kommentje:
"Megjött a nagyi, ide-ide kisunokák!" Ilyen sosem volt, de vigyáz rájuk, elviszi őket játszani meg állandóan édességet visz nekik.
2022. febr. 16. 19:30
25/40 anonim válasza:
De hogy kerül oda...?? El nem tudnám képzelni, hogy bármelyik barátnőm FELNŐTT gyerekének a lakására odamenjek....
26/40 A kérdező kommentje:
Anyukámnak két kolléganője van, akik hasonló korúak, mint én. Hozzájuk esténként ét szokott ugrani. A barátnőjének az unokájával meg akkor találkozik, amikor az a nagyinál van. Igazából itt a kolléganői szóltak nekem, hogy számukra egy kicsit bizarr kezd lenni, hogy ilyen sokat törődik velük, meg ami őket zavarja az az, hogy nem szól mielőtt menne.
2022. febr. 16. 19:44
27/40 anonim válasza:
26: mondd meg nekik kerekperec, hogy szemtől szembe mondják meg neki.
Írtam már, hogy nem vagy a gyámja!
28/40 anonim válasza:
Mondjuk már pótunokázás nélkül is elég gáz bárkihez odamenni bejelentés nélkül.....
29/40 A kérdező kommentje:
Én is annak örülnék, a ezt ők tisztáznák. Nekem ez így nagyon kellemetlen mindkét oldal felé. Amúgy erről a spontán meglátogatunk valakit dologról már beszéltem vele, hogy nem illik, meg én sem szeretem, ha szó nélkül valaki beállít, de ő azt mondja, hogy régen sem kellett bejelentkezni, ha valakit meg akartunk látogatni.
2022. febr. 16. 19:49
30/40 anonim válasza:
"de ő azt mondja, hogy régen sem kellett bejelentkezni, ha valakit meg akartunk látogatni"
ohm, de? ez csak azt bizonyitja hogy o regen is bunko volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!