Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámat hogyan lehetne...

Anyukámat hogyan lehetne megnyugtatni, vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Harminc éves vagyok és több éve bejelentettem már a családban, hogy nem szeretnék gyereket. Anyukám ezt elég rosszul éli meg és lépten-nyomon pótunokákat keres. Kolléganői gyermekeivel és a barátnői unokáival is úgy viselkedik, ha a nagymamájuk lenne. Ez egy bizonyos kereten belül elmegy, de kezdem kicsit kellemetlennek érezni már ezt. Mit lehet ilyenkor tenni?
2022. febr. 16. 16:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Neked mi az ördögnek kellemetlen az, hogy ő mit csinál? Majd leállítják az érintettek, ha nekik terhes. És mért kéne megnyugtatni, ideges?
2022. febr. 16. 16:57
 2/40 anonim ***** válasza:
39%
Üljetek le egy kávé mellé és beszéljetek a témáról őszintén,tabuk nélkül. Azért érthető a reakciója ha vágyott unokákra,de persze a tiéd is,adj neki időt,hogy elfogadja az álláspontodat.
2022. febr. 16. 16:57
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha az érintetteket nem zavarja,hadd legyen az ő mamijuk legalább ha a szívének jól esik,téged ez ne zavarjon,ő ilyen,így kell elfogadnod.
2022. febr. 16. 16:58
 4/40 anonim ***** válasza:
68%

Neked?

Semmit sem kell tenni, anyukádnak saját élete van, amibe nem kéne beleszólni!

Az én anyám meg mindenféle hoax-ot bekajál a fészbukon és a barátnői figyelmeztetik, hogy ez már évek óta lejárt lemez ne posztolgassa már, mert ciki :D

Én is csak röhögni szoktam rajta titokban.

2022. febr. 16. 17:02
 5/40 anonim ***** válasza:
87%
Te gondolom elvárod, hogy ne kotyogjanak bele az életedbe. Akkor te milyen jogon szólsz bele anyukádéba?
2022. febr. 16. 17:04
 6/40 A kérdező kommentje:
Nagyon félreértitek a helyzetet. Engem az nem zavarna, de ez másokat zavar, hogy túlságosan betolakszik az életükbe ezáltal.
2022. febr. 16. 17:08
 7/40 anonim ***** válasza:
90%
ez nem a te gondod, neked nem kell megoldanod itt semmit
2022. febr. 16. 17:09
 8/40 anonim ***** válasza:
23%

Hát idős, magányos, gondolom özvegy is,

vagy apáddal csak a gond van, most hova menjen?

Az én anyám lassan 70 de va egy 55 éves élettársa aki melózni jár meg elég beteges, és anyám megmondta, hogy ő se fog otthonülni a panelba, szóval eljár valami nyugdíjjasbandával a fészbukról ami havi egy két alkalom, meg mellette háziápolást vállal nála még idősebbeknek.

2022. febr. 16. 17:11
 9/40 anonim ***** válasza:
97%
És azok a mások neked mondják, hogy őket zavarja? Hát szóljanak ők, mért delegálják ezt a feladatot neked?
2022. febr. 16. 17:26
 10/40 anonim ***** válasza:
79%

6: a fő kérdés alatt még azt írod, hogy TÉGED zavar...

"de kezdem kicsit kellemetlennek érezni már ezt."

2022. febr. 16. 17:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!