Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor is ilyen elkényeztetett...

Akkor is ilyen elkényeztetett és életképtelen, lenne a mai generáció ha mindenki számára elérhető lett volna,az a bizonyos egy-két atyai pofon?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 19:10
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Na látod erről írt részben valaki

Igen vagytok néhányan akik tudják tisztelni a nagyobb millió nélkül a szüleiteket akkor is ha kétkezi munkás.Majdanán ha kell ti nem is fogtok megfeledkezni róluk!

Nem is az efféle fiatal felnötteknek szól az amít leírtak

Mond a csoporttársaid közül mennyien gondolják ezt így?

Igen tisztelni azt az embert lehet aki valamít letesz az asztalra (felnőttről beszélünk)

De azt az embert nem aki kihasználja a szüleit arogáns semmiért nem akar maga megdolgoni csak azt várja hogy a sült galamb a szájába repüljön nem lehet tisztelni.Azért van részben nagyon sok ezekből a fiatalokból mert félnek hogy a gyerek megsértődik nem néz feléje.Tudod a pênzem és a vagyonért ne is tegye ha amúgy nem megy.Én nem hagynám magam ezzel zsarolni.(Nagyon sok gyermektelen idős pár van akik maguk boldogulnak) Abban is igazad lehet hogy kár önmagának lelki gondot okozni mikor egy ilyen embert (gyereket) felpofoz.

A te félét nem kell pofozni engem sem bántottak elég volt csak csúnyán rámnézni.

Még sem bántam tiszteletlenül a szüleimmel nem kaptam Budapesti lakást söt vidékeit sem autót és nem tartottak el életük végéig)

Magam teremtettem mindent a párommal

Mégis tudtam a szüleimet tisztelni szeretni mert megkaptam azt amíről írsz!Talán jó példát láttam magam körül!

2022. febr. 5. 06:51
 52/52 anonim ***** válasza:
68%
Engem pofoztak meg gyerekként, mégis életképtelen vagyok🤷‍♀️
2022. febr. 7. 00:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!