Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akkor is ilyen elkényeztetett...

Akkor is ilyen elkényeztetett és életképtelen, lenne a mai generáció ha mindenki számára elérhető lett volna,az a bizonyos egy-két atyai pofon?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 19:10
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
92%

1. Nem elkémyeztetett a mai generáció, legfeljebb vannak akik igen, nem generáció függő.

2. Engem vertek "atyai pofonnal", az eredménye az lett, hogy képtelen voltam visszafogni az aggresszivitásom és mindenkit bántottam fizikálisan úgy mint verbálisan. Azthiszem senki nem köszönte még meg nekem és a börtönt is épp csak elkerültem.

+1. Ha gondozásra szorulnak majd a szüleim otthagyom őket h*gyban sz*ban.

2022. febr. 1. 19:14
 2/52 anonim ***** válasza:
58%

Pont hogy nem a mai generáció az életképtelen és az elkényeztetett.

Mert kinek is kell minden internethez kapcsolódó dolgot a gyereke/unokája intézzen, mert ő nem képes képes haladni a korral, s megtanulni elküldeni legalább egy e-mailt? Nem a mostani tizen vagy huszon évesek.

Az idősebb generázió egy olyan generáció, aki online kéri a telefonos számlát, mert úgy olcsóbb, de magának már nem tudja intézni, hanem elvárja a fiatalabbtól.

2022. febr. 1. 19:17
 3/52 anonim ***** válasza:
64%
XD tehát ha valaki nem boldogul a nettel, az életképtelen. Igaz hogy minden más gyakorlati dolgot lazán megold, de életképtelen. Az meg, aki a nagypapához fut, mert egyedül nem tud kicserélni egy biztosítékot, életrevaló. Értem.
2022. febr. 1. 19:21
 4/52 anonim ***** válasza:
34%
Az atyai pofon nem folyamatos bantalmazast jelent, nehanyan keverik itt a szezont a fazonnal. En kaptam parat lanykent, de mindig tettem is erte. Es igy vosszagondolva azt mondom, kellett is. Akkor abban a pillanatbab utaltam erte a szuleimet, de legalabb vittem valamire, nem voltam elkenyeztetve, de minden szukseges dolgot megkaptam. Pl. Jogsi, kocsi, oktatas. Es jo kapcsolatom van a szuleimmel, elborzaszt ami most folyik, a 3-4 evesek parancsolnak a szuleiknek, mert jajj ne bantsuk, de a szobol meg sokuk nem ert. Nem akarok gyereket, de ha lenne, akkor ugy nevelnem oket, ahogy anno engem a szuleim.
2022. febr. 1. 19:21
 5/52 anonim ***** válasza:
74%

4

Nem fut nagypapához, hanem megnézi a neten. ;)

2022. febr. 1. 19:22
 6/52 anonim ***** válasza:
70%
És akkor se sikerül, tudom. Ilyen a szomszéd srác is, nő létemre (anyja korú vagyok mielőtt mást látnál bele) én segítek neki tök alap dolgokba, mert a virtuális világon kívül egyszerűen nem boldogul
2022. febr. 1. 19:24
 7/52 anonim ***** válasza:
94%
Alapból rossz a kérdés. Ókori görögöknél is megmondták már hogy a mai fiatalok mindenben rosszabbak :)
2022. febr. 1. 19:30
 8/52 anonim ***** válasza:
68%
#3: Ne általánosíts, mert közelről sem igaz mindenkire. Főleg nem a mi szüleinkre. Inkább nagyszülők között vannak ilyenek, de ott sem mindenki.
2022. febr. 1. 19:30
 9/52 anonim ***** válasza:
67%
Boomer
2022. febr. 1. 19:32
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is a béka segge alatt lenne a színvonal, ha nem lenne internet? Bizonyára. Csak kevésbé lenne nyilvánvaló.
2022. febr. 1. 19:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!