Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!Ti hogy reagálnátok...

Szülők!Ti hogy reagálnátok le,ha a középiskolás fiatok,teherbeejtene egy 35 éves nőt?

Figyelt kérdés

ma 09:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Ha nem egy kiélt, leharcolt nőről van szó, akinek minden mindegy, csak feküdjön le vele végre valaki, akkor büszke lennék a fiamra, hogy van annyira nagy kaliberű, hogy jó nőt fogott magának.

Viszont sajnálnám, hogy ilyen hülye. De ha jól megy neki a csajozás, nem kell, hogy okos legyen, megél a farkából. Mondjuk én más jövőt képzeltem el neki.

ma 09:58
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Képletesen agyoncssapnám, és amint munkaképes korba kerül, menne dolgozni, ugyanis a gyereket el is kell tartani, vagy a gyerektartást fizetni.

Természetesen ÉN egy fillért nem fogok adni neki, csak mert képtelen volt gumit húzni a farkára.

Ja, és nem engedném, hogy kibújjon a felelősség alól. Ha hülye volt, viseli a következményeit.

ma 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, mennyi idős. Nyilván ha 14-15, akkor megpróbálnék a nő lelkére hatni, hogy vetesse el. De amint betölti a 18-at, nincs sok beleszólásom jogilag. Nem raknám ki és nem is tagadnám ki, de ne a fizetésemből akarja felnevelni és ne költöztesse hozzánk az anyukát a gyerekkel együtt.
ma 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Én leginkább arra lennék kíváncsi, hogy ez mégis hogy jött össze. 35 éves nő mi vonzót láthat egy pattanásos tiniben, akinek jó, ha ösztöndíja van, nem fizetése. Ha a srác mondjuk elmúlt 18, bele nem tudnék szólni, hogy mit csináljon, ha még fiatalkorú, akkor pedig mondanám, hogy beszélje meg a nővel, hogy ki mit akar, aztán ha a nő azt akarja, hogy pénzelje a fiam, akkor elküldeném dolgozni, mert az ő hülyesége miatt én nem fizetek.
ma 10:49
 5/13 anonim válasza:
59%

#4 Van az a 30+-os MILF akinek aztan mindegy ki, csak valaki rendezze le az 50+-os ferje helyett aki mar kevesbe alkalmas erre.

A kerdes amugy nyilvan 'elmeleti' (ertsd: kamu), szoval tobb szot nem vesztegetnek ra.

ma 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem mindegy, hány éves a fiú. Egy végzős lehet, hogy már közelebb jár a 19-hez, mint a 18-hoz. Akkor se lennék túl boldog, mert valószínűleg be kell majd szállni a tartásdíj fizetésébe.

De ha egy 18 alatti fiúról lenne szó, akkor nagyon megdöbbennék. Különösen, ha csak 14-15 lenne, az gyakorlatilag már pedofíliának tekinthető az idősebb fél részéről. Mit talál egy 14 éves kamaszban egy jócskán felnőtt nő? Fel kellene emelni a heteroszexuális beleegyezési korhatárt 16 évre, a homoszexuálist 18-ra. Sajnos ma nem jelenthető fel 14 éves partner esetén a felnőtt fél, de remélem, hamarosan igen. Kivéve, ha tanára, mert az visszaélés.

ma 10:59
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
5.: Miért, elméleti kérdést nem lehet feltenni? Semmi baj nincs ezzel. Az ember szeret elgondolkodni az élet kérdésein. Ha ezt teszi, talán kevésbé váratlanul éri egy ilyen helyzet, ha bekövetkezik.
ma 11:00
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Agyvérzést kapnék szívfaxal együtt .... aztán megkérdezném a gyerekemet, hogy mik a tervei, hogyan tovább, egyáltalán milyen a kapcsolata azzal a fiatal fiúkra vadászó nővel??? Természetesen beszélni szeretnék a leendő anyukával is, őt is megkérdezném a fentiekről. Hogy eltartja-e a tini gyerekemet a sajátjával együtt, vagy hogyan lesz? És hogyan fog tanulni a fiam pl.? Miből fogja eltartani a családját? Gondolt-e már arra, hogy milyen apa lesz a mondjuk 16 éves gyerek? Ha azt mondaná, hogy nem kell neki semmi csak gyereket akart, akkor elvinném egy közjegyzőhöz és írásba foglaltatnám a hülyeségét, rajtam később senki ne akarja behajtani.

Amúgy őszintén sajnálnám a születendő kisgyereket, hogy az agyalágyult szülei ezt tudták összehozni neki. Egy kiöregedőfélben lévő nő, aki 35 éves koráig nem tudott családot alapítani normálisan és egy tinivel csináltatja fel magát. Mert maradjunk már annyiban, hogy épp eszű 35 éves nő mi a halált kezd egy 16 éves hülye gyerekkel? Normális 35 éves, ha nincs partnere és gyereket akar, lerendezi magának úgy, hogy senki ne tudjon róla és nem egy 16 évessel....

ma 11:32
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
A kérdés nem rossz, de nyilván teljesen más lenne a reakció egy 14 és egy 18 éves fiú esetében, ill. a nő szándékai ismeretében.
ma 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Elbeszélgetnék velük, hogy ezt hogy hozták össze? Az én fiam simán elmegy 20-nak, ha nem borotválkozik. A nő is hazudhatott a koráról, de csalódott lennék, mert ez nem barátnő ez a csaj. Segítenék nekik attól függően, mit akar a nő.
ma 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!