Szülők!Ti hogy reagálnátok le,ha a középiskolás fiatok,teherbeejtene egy 35 éves nőt?

Ha nem egy kiélt, leharcolt nőről van szó, akinek minden mindegy, csak feküdjön le vele végre valaki, akkor büszke lennék a fiamra, hogy van annyira nagy kaliberű, hogy jó nőt fogott magának.
Viszont sajnálnám, hogy ilyen hülye. De ha jól megy neki a csajozás, nem kell, hogy okos legyen, megél a farkából. Mondjuk én más jövőt képzeltem el neki.

Képletesen agyoncssapnám, és amint munkaképes korba kerül, menne dolgozni, ugyanis a gyereket el is kell tartani, vagy a gyerektartást fizetni.
Természetesen ÉN egy fillért nem fogok adni neki, csak mert képtelen volt gumit húzni a farkára.
Ja, és nem engedném, hogy kibújjon a felelősség alól. Ha hülye volt, viseli a következményeit.

#4 Van az a 30+-os MILF akinek aztan mindegy ki, csak valaki rendezze le az 50+-os ferje helyett aki mar kevesbe alkalmas erre.
A kerdes amugy nyilvan 'elmeleti' (ertsd: kamu), szoval tobb szot nem vesztegetnek ra.

Nem mindegy, hány éves a fiú. Egy végzős lehet, hogy már közelebb jár a 19-hez, mint a 18-hoz. Akkor se lennék túl boldog, mert valószínűleg be kell majd szállni a tartásdíj fizetésébe.
De ha egy 18 alatti fiúról lenne szó, akkor nagyon megdöbbennék. Különösen, ha csak 14-15 lenne, az gyakorlatilag már pedofíliának tekinthető az idősebb fél részéről. Mit talál egy 14 éves kamaszban egy jócskán felnőtt nő? Fel kellene emelni a heteroszexuális beleegyezési korhatárt 16 évre, a homoszexuálist 18-ra. Sajnos ma nem jelenthető fel 14 éves partner esetén a felnőtt fél, de remélem, hamarosan igen. Kivéve, ha tanára, mert az visszaélés.

Agyvérzést kapnék szívfaxal együtt .... aztán megkérdezném a gyerekemet, hogy mik a tervei, hogyan tovább, egyáltalán milyen a kapcsolata azzal a fiatal fiúkra vadászó nővel??? Természetesen beszélni szeretnék a leendő anyukával is, őt is megkérdezném a fentiekről. Hogy eltartja-e a tini gyerekemet a sajátjával együtt, vagy hogyan lesz? És hogyan fog tanulni a fiam pl.? Miből fogja eltartani a családját? Gondolt-e már arra, hogy milyen apa lesz a mondjuk 16 éves gyerek? Ha azt mondaná, hogy nem kell neki semmi csak gyereket akart, akkor elvinném egy közjegyzőhöz és írásba foglaltatnám a hülyeségét, rajtam később senki ne akarja behajtani.
Amúgy őszintén sajnálnám a születendő kisgyereket, hogy az agyalágyult szülei ezt tudták összehozni neki. Egy kiöregedőfélben lévő nő, aki 35 éves koráig nem tudott családot alapítani normálisan és egy tinivel csináltatja fel magát. Mert maradjunk már annyiban, hogy épp eszű 35 éves nő mi a halált kezd egy 16 éves hülye gyerekkel? Normális 35 éves, ha nincs partnere és gyereket akar, lerendezi magának úgy, hogy senki ne tudjon róla és nem egy 16 évessel....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!