Mit reagálnál, ha kiderülne, hogy a 20 éves lányod 35 éves férfival ismerkedik? Randiznak
Amikor 20 voltam, pont volt egy 35 eves hősszerelmes udvarlóm. Nagyon bírtam, de szerelmes nem voltam, így nem volt köztünk semmi. Nem egészen értettem, hogy mit eszik egy ennyivel fiatalabb lányon (akkoriban nem voltam túl csinos, későn érő típusként), de ha tetszett volna, biztos nem utasitom el a kora miatt. Valahol imponalt is. Biztosan nem lett volna "baj", nagyon rendes pasas volt.
35 évesből is sokféle van. Egyes "férfiak" még bőven gyerekek ebben a korban, mamahotelben, mások lehetnek akar többgyerekes elvált, megkeseredett kenyérkeresők, megint mások lehetnek dörzsölt, számító csajozók. Bár ez utóbbiak huszonévesen se sokkal jobbak általában.
Szóval nem mindegy, kiről van szó. Maga a kor nem jelent túl sokat.
A legtöbb lánynak az idősebb férfiak tetszenek, 30asok főleg, pláne, ha van pénze, lakása, stb.
Lehet csak szexet akar tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!