Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha kiderülne,...

Mit reagálnál, ha kiderülne, hogy a 20 éves lányod 35 éves férfival ismerkedik? Randiznak

Figyelt kérdés
Hogy állnál a helyzethez?
aug. 9. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt, azt csinál amit akar
aug. 9. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
SEMMIT. Eleve felnött, másrészt meg mi ezzel a probléma?
aug. 9. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
20 éves, nem 2. És 15 év korkülönbség a férfi javára nem sok.
aug. 9. 21:23
 4/12 A kérdező kommentje:
A mai világban egyébként valóban nem tűnik soknak. Itt az oldalon naponta 20-30 év korkülönbségekről olvasni.
aug. 9. 21:52
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem tehetnék semmit de azért, mint édesanya félteném egy 15 évvel idősebb férfitől.
aug. 9. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
4# a 3as válaszoló vagyok, például én vagyok az egyik itt az oldalon, aki le szoktam írni, hogy 23 évvel idősebb nálam a férjem, akitől azóta gyerekem van. Októberben leszünk 3 éve együtt, akkor lesz 1 éves a csodálatos kisfiunk. 23 évesen jöttem össze vele, én sem voltam még "idős" akkor, igaz, már több, mint 2 éve egyedül éltem, levaltam a szüleimről. Ha le akartak volna mondjuk beszélni a most mar ferjemrol, és nem lettek volna hajlandóak elfogadni őt, akkor bizony velük szakitom meg (egy időre) a kapcsolatot, nem a férjemmel. Mondom ezt úgy, hogy apukám a szívem csücske, de ez nem úgy megy, hogy Pisti nem hozzád való, mert túl idős, szeresd inkább Lacit, mert ő veled egykorú...ha szeretsz valakit, akkor ő kell neked, és érzed, ha ő az igazi, nem úgy állsz hozzá, hogy majd lesz más, hiába passzoltok amúgy mindenben. Nem lenne most a kisfiam sem, ha akkor nem döntünk így, és nem lennenk a világ legboldogabb emberei. De szerencsére nekem normális felfogasuak a szüleim ebben a kérdésben. Engedd el egy kicsit a felnőtt gyereked kezét, hadd éljen.
aug. 9. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 20 voltam, pont volt egy 35 eves hősszerelmes udvarlóm. Nagyon bírtam, de szerelmes nem voltam, így nem volt köztünk semmi. Nem egészen értettem, hogy mit eszik egy ennyivel fiatalabb lányon (akkoriban nem voltam túl csinos, későn érő típusként), de ha tetszett volna, biztos nem utasitom el a kora miatt. Valahol imponalt is. Biztosan nem lett volna "baj", nagyon rendes pasas volt.

35 évesből is sokféle van. Egyes "férfiak" még bőven gyerekek ebben a korban, mamahotelben, mások lehetnek akar többgyerekes elvált, megkeseredett kenyérkeresők, megint mások lehetnek dörzsölt, számító csajozók. Bár ez utóbbiak huszonévesen se sokkal jobbak általában.

Szóval nem mindegy, kiről van szó. Maga a kor nem jelent túl sokat.

aug. 9. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Az is lehet, hogy kb egy szinten vannak, mert a legtöbb pasi lassabban ér meg. Én már 16 évesen külön laktam albérletben, főztem, mostam, takarítottam magam után. Na sok 35 éves pasi odáig jutott csak el, hogy be tudja kpcsolni a mosógépet. Fejben is nagyon sok huszonéves fiú éretlen, csak a szex meg a pia érdekli (tisztelet a kivételnek), talán 35 évesen már értelmesebb gondolatai is vannak. Szerintem teljesen oké ennyi korkülönbség, főleg ha nem éretlen, naiv a lány.
aug. 9. 23:52
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

A legtöbb lánynak az idősebb férfiak tetszenek, 30asok főleg, pláne, ha van pénze, lakása, stb.

Lehet csak szexet akar tőle.

aug. 10. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
35 évesnek is lehetnek tisztességes szándékai, és a 20 éves is lehet szardarab.
aug. 10. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!