Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha kiderülne,...

Mit reagálnál, ha kiderülne, hogy a 20 éves lányod 35 éves férfival ismerkedik? Randiznak

Figyelt kérdés
Hogy állnál a helyzethez?
aug. 9. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
De igen is sok.
aug. 12. 17:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve hogy a párom ennyi evvel idősebb el tudnám neki mondani az előnyeit/hátrányait, de megakadáloyzni úgyse tudnám és elfogadnám a helyzetet. A 20 már határeset, ennyi idősen lehet teljesen felnőtt gondolkodású. Én 30 vagyok, es már nekem is es a páromnak is van gyereke (válás után ismerkedtünk meg) így pl gondolkodásban teljesen egy szinten vagyunk. Nem úgy mintha 10 évvel fiatalabb lennék. Én akkor még nagyon gyerek voltam.
aug. 14. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!