Szülők!Ti hogy reagálnátok le,ha a középiskolás fiatok,teherbeejtene egy 35 éves nőt?

"Természetesen ÉN egy fillért nem fogok adni neki, csak mert képtelen volt gumit húzni a farkára."
Természetesen de, fogsz, mert amíg nincs 18 éves, addig te, mint szülő/gondviselő vagy felelős érte anyagilag is

12:
Elotte irta #2, hogy “amint munkaképes korba kerül, menne dolgozni, ugyanis a gyereket el is kell tartani, vagy a gyerektartást fizetni.”

16
Az ugye meg van, hogy konkrétan idéztem egy kommentet, amit azóta ezek szerint toroltek? Nem a 11. valaszadora reagáltam. De amúgy igen, ott sem a gyereket fogják kötelezni, amíg gyerek, hanem q szülőjét

16: a kettes kommentelotol ideztel, amit bemasoltam en is, es nem toroltek. Senki nem irta, hogy a 11-re reagaltal. A kettes irta ezt, ahonnan te ideztel:
“Képletesen agyoncssapnám, és amint munkaképes korba kerül, menne dolgozni, ugyanis a gyereket el is kell tartani, vagy a gyerektartást fizetni.
Természetesen ÉN egy fillért nem fogok adni neki, csak mert képtelen volt gumit húzni a farkára.
Ja, és nem engedném, hogy kibújjon a felelősség alól. Ha hülye volt, viseli a következményeit.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!