Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?
A szüleim is a páromat támogatják. Anyum azt mondja, hogy õ 16 éves kora óta csak aludni járt haza, és 19 évesen elköltözött kollégium és alig várta, hogy leszakadjon. Apám meg már 14 évesen is kolis volt, csak hètvégén ment haza. És hogy én milyen mázlista, hogy a párom szülei befogadtak, 20-30 évvel ezelõtt nem lehetett volna csak úgy becuccolni
Tesóm meg örül a fejének, hogy kb egyedül lakik a szobában
Még mindig azt mondom, hogy üljetek le párod szüleivel négyesben, és kérdezd meg, hogy nem bánnák - e ha ott alszol heti 3x?
De ha igent mondanak, onnantól nem vagy vendég. Segíts mosogatni, főzni, és takarítani, ne csinálj + melót az anyukájának. Ha jó anyagi helyzetben vannak, akkor rezsibe/kajába nem ajánlanám el a beszállást, de vedd ki a házimunkából a részed. Máris kevésbé lesz buli 2 helyen lakni.
Egy barátnőm lakott ott így srácnál, de eszébe sem jutott elmosogatni, pedig ő 24 volt, nem 18.
Hiába támogatják a szüleid a párodat, ha a párod szülei nem támogatják az ötletét. És nem, nem vagy mázlista akkor se ha megengedik, mert mindent az ő szabályak szerint kellesz csinálnod. Gyakorlatilag 2 helyett 4 szülőnek kell majd megfelelned. Ez nem önállósodás.
Amúgy nekem úgy tűnik hogy te magad se nagyon akarod ezt. Ha így van akkor egyszerűen ne csináld.
Elég szomorú volt ezt a sok frusztrált, perverz, agresszív, beteges választ olvasni.
Kérdező, szerintem beszéljetek a párod szüleivel, hogy nekik hogy lenne jó, mégiscsak övek a lakás.
Azzal, hogy bármikor módosíthatók a feltételek.
Sajnálatos, hogy legtöbbek fejeben meg sem fordul az az opció, hogy szerethetik egymást vagy szerethetnek együtt lenni.
Nem vagytok nagy véleménnyel a gyerekeitekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!