Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülõk, ti megengednétek a...

Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?

Figyelt kérdés
70 nm panel.
2022. febr. 1. 09:49
 81/94 anonim ***** válasza:
98%
Én nem engedem itt aludni egyik gyerekem barátját/barátnőjét sem rendszeresen, max szünetekben, egyszer-egyszer. Bármennyire is helyesek, nekem ők még idegenek, valószínűleg nem ők lesznek majd a gyerekeim házastársai. Másrészt, én itthon szeretem kiengedi a gőzt, bugyiban és pólóban mászkálni, hangosan énekelni, a férjemmel összebújni a kanapén. Engem feszélyezne itt egy félidegen, akivel udvariasnak kell lenni, ki kell szolgálni, fel kell öltöznöm normálisan.. Nekem ez nem hiányzik.
2022. febr. 2. 10:12
 82/94 A kérdező kommentje:

A szüleim is a páromat támogatják. Anyum azt mondja, hogy õ 16 éves kora óta csak aludni járt haza, és 19 évesen elköltözött kollégium és alig várta, hogy leszakadjon. Apám meg már 14 évesen is kolis volt, csak hètvégén ment haza. És hogy én milyen mázlista, hogy a párom szülei befogadtak, 20-30 évvel ezelõtt nem lehetett volna csak úgy becuccolni

Tesóm meg örül a fejének, hogy kb egyedül lakik a szobában

2022. febr. 2. 11:00
 83/94 anonim ***** válasza:
96%

Még mindig azt mondom, hogy üljetek le párod szüleivel négyesben, és kérdezd meg, hogy nem bánnák - e ha ott alszol heti 3x?

De ha igent mondanak, onnantól nem vagy vendég. Segíts mosogatni, főzni, és takarítani, ne csinálj + melót az anyukájának. Ha jó anyagi helyzetben vannak, akkor rezsibe/kajába nem ajánlanám el a beszállást, de vedd ki a házimunkából a részed. Máris kevésbé lesz buli 2 helyen lakni.

Egy barátnőm lakott ott így srácnál, de eszébe sem jutott elmosogatni, pedig ő 24 volt, nem 18.

2022. febr. 2. 11:23
 84/94 anonim ***** válasza:
97%
Hát hozzánk most se lehet csak úgy becuccolni pedig nem 70 nm-es panelban lakunk.
2022. febr. 2. 11:24
 85/94 anonim ***** válasza:
97%
Szülőktől más szüleihez költözni nem igazán elszakadás. Mit fogsz csinálni szakítás után? Mindig odaköltözöl.az aktuális pasidhoz?
2022. febr. 2. 12:04
 86/94 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem elszakadás, sőt nagyobb függőség, mert a saját szülök mindig szeretnek, de a pasid és szülei csak addig amíg a fiúkkal vagy.
2022. febr. 2. 13:05
 87/94 anonim ***** válasza:
87%
86os vagy még akkor se. Kinek lenne kedve a hét 5 napján egy kvázi élősködőt kerülgetni? Egyenes út az utálathoz
2022. febr. 2. 17:47
 88/94 anonim ***** válasza:
97%

Hiába támogatják a szüleid a párodat, ha a párod szülei nem támogatják az ötletét. És nem, nem vagy mázlista akkor se ha megengedik, mert mindent az ő szabályak szerint kellesz csinálnod. Gyakorlatilag 2 helyett 4 szülőnek kell majd megfelelned. Ez nem önállósodás.

Amúgy nekem úgy tűnik hogy te magad se nagyon akarod ezt. Ha így van akkor egyszerűen ne csináld.

2022. febr. 2. 17:57
 89/94 anonim ***** válasza:
97%
Ebbe én sem egyeznék bele. A saját otthonom az egyetlen hely, ahol úgy élhetek és azt/akkor csinálok, amikor akarom. Természetesen, ha a fiamnak lesz párja, olykor itt aludhat, na de heti 5??!! A heti 3 is sok lenne, nem is férnénk el rendesen, kerülgetnénk egymást. Nem lenne jó itthon lenni így.
2022. febr. 3. 09:53
 90/94 anonim ***** válasza:
15%

Elég szomorú volt ezt a sok frusztrált, perverz, agresszív, beteges választ olvasni.

Kérdező, szerintem beszéljetek a párod szüleivel, hogy nekik hogy lenne jó, mégiscsak övek a lakás.

Azzal, hogy bármikor módosíthatók a feltételek.

Sajnálatos, hogy legtöbbek fejeben meg sem fordul az az opció, hogy szerethetik egymást vagy szerethetnek együtt lenni.

Nem vagytok nagy véleménnyel a gyerekeitekrol.

2022. febr. 3. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!