Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?
Figyelt kérdés
70 nm panel.2022. febr. 1. 09:49
21/94 anonim válasza:
A gyerekem állandó párja számomra nem idegen, hanem családtag. Nyilván az más helyzet lenne, ha hetente cserélgetné a partnereit és minden héten egy új idegent akarna hazahozni, de ha olyan párja van, akivel már jó ideje tartós kapcsolatban van és együtt képzelik el a jövőjüket is, őt szeretettel várom bármikor, bármennyi időre ugyanúgy, ahogy a gyerekemet is.
22/94 anonim válasza:
Hát nem tudom, mi össze is költöztünk (bejelentett lakcímmel), egyikünk családjának se volt probléma az hogy "idegent kerülgessen".
23/94 anonim válasza:
naná hogy nem. Én meg etessem, fizessem a plusz kiadásokat, vagy tartsam el ez az egyben mi? És persze ne legyen nyugodt estém, a saját otthonomban, mert napi szinten a nyakamra jár az aktuális "pár"..
24/94 anonim válasza:
Amúgy meg , egyesek már két hét után állandónak kiáltják ki az aktuális faszit....
27/94 anonim válasza:
Furcsa aki azt mondja hogy családtag az aktuális kan.
Én nagyon kellemetlenül érezném magam hogy a lány családjának a nyakára járok, és elképesztően pofátlannak.
28/94 anonim válasza:
Amennyiben nem megy a tanulás rovására, és van külön lakrészük fürdőszobával azesetben igen.
Viszont ezért cserébe elvárnék több házimunkát mindkettőtől, ha már rezsipénzt jövedelem hiányában nem tudnak leadni, meg ugye a többletkaja se ingyen van!
29/94 anonim válasza:
28!
Egy 70nm panelben hogy a viharba lenne már külön lakresz furdoszobaval?????
30/94 anonim válasza:
Nem. Olyan lenne mintha nálunk lakna. Nem hiányzik ide még egy ember, nem akarom kerülgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!