Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülõk, ti megengednétek a...

Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?

Figyelt kérdés
70 nm panel.
2022. febr. 1. 09:49
 61/94 anonim ***** válasza:
0%

"Az ingyenes házasságról meg annyit, hogy ugyan van rá lehetőség, nekünk nyáron 6 hónappal később volt szabad hely"

Akkor ezzel is cáfolod magad.

2022. febr. 1. 13:38
 62/94 anonim ***** válasza:
19%

"Szép is lenne ha mindig a nyakamon lenen az aktuális "partner" hogy eltartsam, csak mert dugni akar a kölök..."

Ja nem, akkor járjon inkább ki a türelmi zónába ahol 5 ezerért lepipázza olyan akin már a fél hadsereg átment OK!

Vagy mégjobb egyszerűen NE SZEXELJEN, legyen nyomi debil, aztán fizesd neki a pszcihiátert!

2022. febr. 1. 13:40
 63/94 anonim ***** válasza:
97%
Mert csak az a két opció van, hogy a nyakamon élősködik a dugópajti, vagy kurvázik mi?
2022. febr. 1. 13:46
 64/94 anonim ***** válasza:
97%
Ha dugopartnereket akar akkor ideje önállósodnia.
2022. febr. 1. 13:48
 65/94 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, én a helyedben biztosan nem mennék át a pasihoz heti 5x hogy szex legyen anélkül , hogy a kisujját meg kéne mozdítani. Neki ez nagyon kényelmes lenne így de neked baromi kényelmetlen lesz egy idő után erdőbe, hidegben átcuccolni hozzá a madnapu ruháddal hogy őurasága ne legyen flusztrált a szexhiánytól
2022. febr. 1. 14:49
 66/94 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg. Egyéb program nem is lenne? És ezt én se tudom így elképzelni. Ha a fiú 23 akkor már valószínű beszáll a költségekbe akkor rendben is lenne a heti 5 vacsora zuhany és reggeli kávé. Legalábbis nem volt szó arról hogy nem teszi, feltételezem már dolgozik.

Viszont egy idegent kerülgetni állandóan az nagyon zavaró lenne, mint írtad neked is.

Mennyire ismered a szüleit? Mióta vagytok együtt? Mert én ezt csak egy hosszú kapcsolatnál tudnám elképzelni ahol már a szülőkkel is családias a viszony.

És a hozzászóló kitől kérdezném hogy honnan jött ez a 70 nm-es panel? Mert én nem láttam hogy a kérdező ilyet írt volna. Vagy tényleg elkerülte a figyelmemet?

2022. febr. 1. 15:52
 67/94 anonim ***** válasza:
100%
66os alaposan elkerülte a figyelmed, ott van a kérdés alatt kis betűvel:-D
2022. febr. 1. 15:59
 68/94 anonim ***** válasza:
32%

"Furcsa aki azt mondja hogy családtag az aktuális kan."

Nekem inkább az furcsa, aki kannak hívja azt az embert, akit a gyereke szeret. De hát nem vagyunk egyformák ugyebár.

2022. febr. 1. 16:05
 69/94 anonim ***** válasza:
88%
Nem engedném, engem zavarna. Max. heti 1-szer, és legyenek heti 1 éjszakát a másik fél szüleinél is. Ha pedig nem felel meg, el lehet költözni. (De én mondjuk extrém módon magamnak való vagyok, 86 négyzetméteren élünk ketten a férjemmel, de így pont jó.)
2022. febr. 1. 17:36
 70/94 anonim ***** válasza:
11%

Még ezzel is egyet tudok érteni amit a 69-es írt.

Viszont én haverom szüleiből indulok ki, na azok igazi szülők!

Apa szoftvermérnök és kemoterápiás gépeket fejleszt.

Anya a Generallinál van.

Kert végébe építtettek a gyereknek 64 nm külön házat a kétszintes házuk mellé amiben ők laknak.

2022. febr. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!