Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?
#69: Tökéletes kiegészítés. Nagyon köszönöm, hogy leírtad. Voltak páran akik értetlenkedtek. Nekik most megérkezett a válasz. 2 csoportba sorolhatóak azok az emberek, akik válaszoltak erre a kérdésre. Vannak a szülők, a kérdésben szereplő hasonló korú gyerekkel, akik megengednék (bizonyos körülmények mellett). És vannak a gyermektelenek, akik soha nem engednék meg. A válaszírók/szavazók 90%-a az utóbbi csoportba tartozik. (Nézzétek meg, hogy hányan írták le hogy gyerekük van, és hányan beszéltek a témáról elméleti szinten.)
Ezt fontos így összefoglalni, mert ezt a kérdezőnek figyelembe kell vennie. (Bár, mondjuk valószínűleg tudja ő is, hogy a családos emberek nem igazán fognak itt fent lenni GYK-n, örülnek ha van 2 perc szabadidejük, és azt nem erre fogják elverni, szóval nem sok szülőtől fog válasz érkezni.)
72.
Miért is?
Nem értem mire gondolsz ezzel a röghözkötéssel.
Egyedüli gyerek, nem tesznek a szülők feje alá semmit plusz a srác is hamarosan diplomázik mérnök infósként.
Sok mindentől függ.
Ha szimpatikus lenne a fiam barátnője és jól ki jönne a családba mindenkivel, illetve 2-3 éve együtt vannak akkor megengedném azt is, hogy nálunk lakjon.
De nyilván cserébe én is elvárok egy pár dolgot.
Pl.: próbáljanak alkalmazkodni a család rendjéhez, segítsenek be a háztartásba és a költségekbe is (nem nagy összeget).
Ekkora helyen én sem örülnék neki. Egy 2 fürdős családi házban kevésbé hatna meg.
De mi kisebb lakásban éltünk szüleimmel (48 nm), és párom volt, hogy 2-3x, néha 4x is nálunk aludt, sosem szóltak egy rossz szót. Tesóm barátja meg kvázi nálunk lakott (közös szobánk is volt), engem nagyon zavart. Szerintem próbáljátok ki, hogy milyen ha ott vagy heti 2-3x, de azért 5x ne. Utána beszéljétek meg, szülőkkel is, hogy zavartok - e.
Nem.
Ha felnőttek, vegyenek ki lakást, vagy szobát, de én biztosan nem kerülgetnék heti 4-5x!!! egy idegent.
Ha tinik, akkor pedig max p-sz mert egyébként suli van.
70 Kert végébe építtettek a gyereknek 64 nm külön házat - na, én nőként eszem ágában nem lenne anyósékkal egy udvarba költözni.
A nagy francokat, azt.
Kérdező, egyébként értsd meg, hogy a pasidnak ez piszok kényelmes.
Heti 4-5x leszpd este, vagy megdg, AZÉRT akarja, hogy odamenj, és totál nem érdekli az, hogy esetleg kényelmes legyen a szülőknek, neked, etc.
De ha még 5 kérdést írsz ki (mert ez már volt 2-3x), akkor is ezeket fogjuk írni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!