Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?
"Egy 70nm panelben hogy a viharba lenne már külön lakresz furdoszobaval?????"
Ha olyan az elosztása, akkor a különlevő szoba-fürdőszoba kombót 30 nm-en kényelmesen meg lehet oldani, úgy hogy az előszobába nyíljon, és a másik lakrész is! Onnantól meg max a bejárat lesz csak közös, és a konyhájuk.
"Utolsó ja, és a szülők zsúfoljanak be egy nappali-szoba-konyha-fürdőt 40nm-be hogy a kisherceg bármikor hozzáférjen a puncihoz..."
Na most erre mit lehet írni?
Ez a te véleményed, de ettől még a helyzet megoldható!
41!
Egy pamellakasba megegy fürdőszobát neked ki fog engedelyezni?
#37: 92 négyzetméteren éltünk kb. 8 éves koromig. A dédszüleim háza volt eredetileg (nemrég lett eladva, onnan tudom hogy 92 nm volt). Dédanyám, nagymamám, nagypapám, anyám, apám és én éltünk ott. Dédapám nem sokkal a születésem előtt halt meg. Utána költöztünk el saját családi házba. Az tény, hogy nem egy 70 négyzetméteres panel. Sokat számít az a 22 nm is.
#39: Miről beszélsz? A dédanyám 98, dédapám 93 évesen halt meg. Az ő szüleik 75-80 körül voltak halálukkor, 1960 körül. 45 évesen a középkorban haltak meg az emberek.
49: Ezek szerint a te szüleid is elköltöztek, ahogy tudtak. :D
Ezek kényszermegoldások. Mint ahogyan sokszor ma is. Azok laknak együtt, ahol anyagilag nem megoldható (akár az ingatlan vásárlás, akár az önálló életvitel fenntartása), vagy ahol segítségre van szükség, pl. betegség miatt, életkor miatt.
Még ahol külön lakrész van, ott is általában van konkrét oka, hogy kvázi együtt élnek.
Trollfertőzött lett a kérdés sajnos.
Na léptem inkább kár az időért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!