Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülõk, ti megengednétek a...

Szülõk, ti megengednétek a párotoknak, hogy heti 4-5 alkalommal hívja át az állandó párját aludni?

Figyelt kérdés
70 nm panel.
2022. febr. 1. 09:49
 31/94 anonim ***** válasza:
85%
Nagy házunk van, de nincs leválasztott lakrész. Ha lenne, oda vihetné a gyerekem heti párszor az aktuális barátját/barátnőjét, de így nem. Ha később szeretnének hétvégén nálunk aludni, akkor hétvégén egy este beleférne, de állandóra becuccolni nem engedném. Együttélést játsszanak valódi külön költözéssel, ne anya szoknyája alatt. Mindenkinek egészségesebb úgy, mert amíg a szüleivel lakik, addig gyerek státusza van, ennek megfelelően ellátom, gondoskodom róla, nem kell fizetnie semmit (korától függetlenül), de ha kapcsolatban akar élni, akkor már nem gyerek, tehát meg tudja oldani a lakhatásukat is. Akkor is segítem, amivel tudom, de nem szeretnék újabb gyereket a házunkban.
2022. febr. 1. 11:53
 32/94 anonim ***** válasza:
88%
Biztos hogy nem.
2022. febr. 1. 12:10
 33/94 anonim ***** válasza:
98%
Heti 4-5 alkalommal? Az már majdnem olyan lenne, mintha odaköltözne. Biztosan nem. Esetleg, ha nagyon szeretem a gyerekem párját, akkor meggondolnám.
2022. febr. 1. 12:15
 34/94 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez már szinte olyan, mintha ott lakna. És én nem szeretnék egy idegennel együtt élni. Mert akármennyire is rendes, akkor is fura, ha mindig ott van.
2022. febr. 1. 12:16
 35/94 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk most pont ez a helyzet. Azt leszámítva, hogy nem 70 nm-es panel, hanem 81 nm-es családi ház. Egy fürdő, két WC, 3 szoba, + konyha, előszóba, spájz + egy kis kinti műhely. A fiam barátnője heti szinten kb. 5 éjjel itt alszik. Este átjön, általában már vacsora után, pár szót szoktunk váltani, aztán elvonulnak a szobájába. Ha nem találkoznánk mikor megjön, nem is tudnánk róla, hogy itt van. Mégis kit zavarna ilyen esetben? Nem értem a válaszolók jó részét. Beszállni a rezsibe, meg segíteni takarítani? Azért mert itt alszik? Remélem senki sem gondolta komolyan aki ilyet írt. Aki szülőként így gondolkodik, általában tőlük szoktak elmenekülni a gyerekek amint csak lehet. (Az én szüleim pont ilyenek voltak, megszabták kivel lehetek együtt, napi szinten mennyit, mikor jöhet át, én mikor mehetek át, mennyit költhetek közös programra, milyen ajándékot vehetek, stb. Még 21 éves koromban is ez volt. Amint végeztem az iskolával és lett munkám, húztam is el albérletbe. Elment rá a keresetem 60%-a, de még így is megérte, mert legalább senki sem adott idióta parancsokat. Ezt lehet elérni ilyen mentalitással.) Amíg nekem nem kerül jelentős anyagi kiadásba hogy itt van nálunk, addig felőlem bármennyit itt lehet. Ide is költözhetne, ha akar. Csak ne nekem kelljen eltartanom őt is.

Brutális, hogy mennyit változott mostanában az emberek gondolkodása. Ezelőtt 30 évvel még teljesen általános volt az, hogy több generáció lakik egy lakásban, akár 3-4 is. Mára meg a saját gyerekeiket is képesek kidobni az emberek, csak azért, hogy újra az övék legyen a teljes lakás, hogy ne legyen senki útban. https://www.youtube.com/watch?v=tJ10no_dgT8

2022. febr. 1. 12:23
 36/94 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó a gyereked párja az nem a gyereked, amíg nincs házasság addig egy senki.
2022. febr. 1. 12:26
 37/94 anonim ***** válasza:
90%
30 éve nem lukakban éltek az emberek többgenerációs családban.
 38/94 anonim ***** válasza:
100%

35: senki sem akarja kidobni a gyerekét, csak nem szeretnének plusz 1 lakót. Főleg kis helyen.

Most is van, ahol együtt lakik több generáció, akár még egy szobában is. Ez a szegénység jele.

39/94 anonim ***** válasza:
90%
35 régen az emberek 45 évesen meghaltak. Most akkor te öngyilkos leszel 45 évesen hogy úgy élhess mit a régiek?
2022. febr. 1. 12:27
 40/94 anonim ***** válasza:
92%
Nem engedném meg. Akkor játszanak együttélést ha saját erőből megoldják. Amúgy kérdező, te azt írod a csávód mit akar (neki biztos jó lenne hogy minden este lepippantod) de TE mit akarsz?
2022. febr. 1. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!