A fülembe van 2 PC, de van 1 munka amit el szeretnék vállalni néha, de ott nem fogadják el! Nem szeretném meg szüntetni mivel nem állandó lesz, hogy látszódjon. Mit tanácsoltok mit rakjak/csináljak vele?
Attól függ hol van a füledbe,és hány órát meloznál....pár óra alatt nem forr be. Max az a rész ahol pl az arcodhoz legközelbbi része van. Na ezt nemtom elmagyarazni...de ami pl felső porcba van az nem forr be olyan gyorsan.
Vgy keress masik melot.
Vgy kerdezd meg zavarja e oket? Csak mert nekem vlt olyan irodai munkam ahol 2.nap megkerdeztem,h nem baj ha holnaptol olyan fultagitoval jonnek amin atlatnak? Mire a fonok azt mindta h ot nem erdekli ha a munkam elvegzem.
Esetleg vegyel szilikon szarat es atlatszo bogyot es azt tedd be mug dolgozol ugy tuti nem no be. Hatha azzal elnezobbek. Vagy ragtapasz.
#8 Ezeken én is nagyot tudok röhögni, hogy nem tudják leírni normálisan hogy "piercing". A pc az számítógépet jelent, jelentett, és jelenteni is fog, nem pedig piercing-et, ahogy
a kérdezőnk leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!