Erre hogy lehetne rákérdezni? Rá lehet egyáltalán vagy hagyjam, hogy majd ők felajánlják a szerződést? (többi lent)
Hat hetes szakmai gyakorlaton vagyok, januárban fogok záróvizsgázni, illetve remélhetőleg diplomát szerezni alapképzésen.
Az egyik kolléganő az osztályon év végével nyugdíjba megy, és mikor szóba került, nekem mik a hosszú távú terveim, azt mondták meggondolandó, hogy felvegyenek a helyére. Illetve a nyugdíjba vonuló kolléganő még egyszer mondta később, hogy remélhetőleg hosszútávú dolog lesz ebből.
A szerződésem két hét múlva lejár és szeretném lassan tudni, hogy lehet-e ebből hosszú távú, állandó munka, de nem tudom, hogy kérdezzek rá, vagy hogy vezessem fel ezt. Nagyon szeretem a helyet, sok dicséretet kaptam, egyre kevesebb a hiba a munkában, nem mellesleg a kollégákkal is jól kijövök, szóval tényleg szívesen maradnék. De nem tudom, hogy ők felajánlják-e maguktól a szerződést vagy esetleg nekem kéne "nyomulni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!