A lányom miért nem mutatja meg nekem a rajzait?
Figyelt kérdés
14 éves, jó a kapcsolatunk, nagyon közel állunk egymáshoz. Az anyjának mindig mutogatja, hogy miket alkotott, kikéri a véleményét, de nekem még a kész műveket se mutatja meg. Ez miért van így?2022. jan. 22. 20:23
51/54 anonim válasza:
47-es vagyok. Úgy van, nullázzatok le, mert találgatni merészeltem hogy mi áll a háttérben a lány kapcsán... Egyszer az a bajotok, hogy véleményt mondok, aztán meg az hogy a kérdésre válaszolok. Unatkoztok vagy mi?
52/54 anonim válasza:
Most őszintén, nem tudom mi az oka, amiért az apjának nem mutatja meg. Ennyi. Nincs mit ezen lepontozni (azonkívül, hogy ezek a nagy lepontozó mániákusok mást se csinálnak) és nem kellene mindenbe belekötni, vagy kötekvésnek venni. De ha titeket ez a hülyeség tesz boldoggá, akkor hajrá, pontozzátok le a seregnyi felhasználó minden válaszát. Mást nem tudok mondani erre az értelmetlen lepontozósdira.
53/54 anonim válasza:
51-es nem tudom miről beszélsz, én jeleztem hogy ne homofóbozzonak téged ismeretlenül, de azt is udvariasan jeleztem, hogy a köze nincsen hozzá LMBTQ-ról írj egy másik kérdést. Tippem szerint több válaszod is lenne több oldalon, és ott a rossz tapasztalataidat is meg tudod beszélni a gyk-zókkal, akiket érdekel ez a topic. Csak idegesítette pár embert jogosan hogy nem a kérdésre válaszolsz. A bipoláris véleményed miatt lettél szerintem lepontozva. Szerintem nagyon necces. A többi véleményed oké lett volna. Szimpla kérdésből ilyen kacsafülét csinálni. Ejh.
54/54 anonim válasza:
Nos, nem mondtam hogy a lány idióta vagy ilyesmi. Nagy hülyeség lenne és bunkóság is. De köszönöm a választ és hogy mellém álltál ideiglenesen is. Úgy vélem zárjuk le ezt az elzüllött offos témát, az lesz a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!