Van olyan, hogy szeret, de nem mutatja ki?
Leginkább férfiak válasza érdekelne.
Az anyám azt állítja, hogy az apám szeret engem, és apu valamelyik nap szóvá tette, hogy én miért nem ragaszkodom hozzájuk.
Ez nagyon egyszerű, azért, mert a gyerekkorom merő félelemben telt, állandóan leszidtak mindenért, iszonyúan szigorúak voltak velem, apám sokszor megvertés megalázott a legapróbb dolgokért. (Kitűnő tanuló voltam, versenyeket nyertem, de nekik ez sem volt elég jó.) Nem szeretet alakult ki az apám irányában, hanem inkább féltem tőle, és utáltam azért, amit velem tesz.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy megkaptam tőlük mindent. Sosem voltam elkényeztetve, de sokat utaztunk, és mindenem megvolt. Egyébként ő nem a vérszerinti apám, de kicsi korom óra ő nevelt.
Most már felnőtt vagyok, harmincas éveimben járok, de azt kell mondjam, még soha nem beszélgettünk úgy igazán. Nála a beszélgetés azt jelenti, hogy osztja az észt, hogy szerinte mit és hogyan kellene csinálnom.
A kérdésem az: létezik, hogy valaki szereti a gyerekét, de ennyire jól titkolja? És miért csodálkozik azon, hogy nem jó a viszonyunk?
34N
Ferfiak biztos nehezebben fejezik ki, legalabbis en is. Ha mindent megadott akkor ez egy fajta kimutatasa volt annak hogy o szeret.
Nekem meg nincs gyerek, de en biztos arra fogok torekedni h eletben boldogulni tudo gxereket neveljek ezert lehet kicsit eltero lenne attol ahogy egy no neveli gyereket.
Ez nem azt jelenti ahogy apad csinalta nem kell dicserni, sztem dicserni kell, megerositeseket adni, de a teljesitest is elvarnam a gyerek szintjehez kepest.
Egy szo mint szaz ferfiak egy resze mashogy fejezi ki hogy szeret, es ferfiak lehet nem szeretik annyira gyerekuket mint az anya, de nagyon szeretik csak lehet mashigy es ok azt sokszor azzal fejezik ki hogy biztositjak a csaladnak az eroforrasokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!