A barátom nem olyan érzelmes típus, nem mutatja ki hogy szeret. Hogyan beszéljem ezt meg vele?
Én pont ezért szakítottam a pasimmal,vagyis ezis közre játszott. =/ Soha nem mondta ki,mindig én mondtam,vagy írtam neki,erre ő válaszolt hogy énis♥. Amikor ketten voltunk akkor figyelmes volt,vett nekem ezt-azt(mikor olyan helyen voltunk ahol lehetett venni apróbb dolgokat),de én ezt soha nem kértem,ha volt valami családi összejövetel,elhívott,stb...
Lehet,sőőt...biztos hogy a te barátod sem a szavak embere,de nézd meg hogy miket csinál,vesz e neked néha ezt-azt,elvisz e ide-oda.
Van egy olyan mondás,amit én nagyon szeretek és hiszek benne és nagyon sokszor eszembe jut: "A szavak mit sem érnek,a tett sokkal fontosabb." =)
16L
Az előző barátnőm minden nap elmondta hogy szeret, nem bírná ki nélkülem, életében nem találkozott olyan pasival mint és hogy soha se tudna elfelejteni.
Aztán úgy alakult hogy egy hónapig külön voltunk, az első héten lefeküdt az első igénytelen sráccal akit aalát, mert "neki igényei vannak"
Ennyit a szavak jelentőségéről.
Ha az elején nem érzelmes akkor később még inkább nem lesz az,a szerelem az elején lángol a legjobban.
Elhibázott szelekció,rossz választás.Cserélj,vagy te magad is olyanná válsz mint ő.A sivatagban nincsenek virágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!